huliganskola


crosses in my heart


sarasdesign

fjärde advent

fjärde advent idag. inte långt kvar nu! dan före, dan före, dan före, dan före, dan före dopparedan!
satt precis och funderade på vad man ska ha för nyårslöften iår! jag ska komma på några riktigt bra som jag verkligen ska försöka hålla!! tror jag har mina aningar redan nu...

varför jag inte har skrivit så mycket i mina senaste inlägg är helt enkelt för att jag har 0,00000 insperation för tillfället.  så ni vet lixxx

helgen har varit lugnt! igår tillbringade jag hela förmiddagen till att städa hos "grannen"! haha! fick tjänat ihop lite kosing så det blev finfint! sedan på kvällen var jag på grötkalas med familjen och träffade min käre vän linus som varit i thailand i 2 veckor!! mycket trevligt måste jag säga!!

idag har vi klätt granen och julpyntat här hemma! var sen på julgudstjänst med linus och hans familj! super mysigt!


ganska så sugen egentligen,


onepiece; 1363:- & 1477:-

like the flag


off to bed


like a fucking zebra


i'm gonna be







tredje advent


denna helgen har varit en riktig familjehelg! igår bakade vi ju pepparkakor på dagen och sen på kvällen kom mammas bästavän och hennes barn och det blev filmkväll med god mat! idag tog vi oss en sväng till stan där det var julmarknad! gud så mysigt det var!! efter det tog vi oss en sväng med pulkan i sandersdalar. riktigt roligt! nu känns det verkligen att det inte är långt till jul!!

kåt på bio

såg hp7 igår, jätte bra var den! gick ihop med...min bror hehe, men ville ju se filmen och alla andra har ju redan sett den så fick bli så! iallafall så höll jag på att bli antastad av en kåt blatte som satt framför mig, uuusssch! okej, kanske inte riktigt antastad, men han stötte på mig och var så fruktansvärt oförskämd så det skrek om det.

han, med en dålig svenska sa till min bror (och jag satt precis brevid):
söt syster du har, hoppas hon tycker samma om mig. kanske kan få hennes nummer efteråt?

så fruktansvärt pantad så det var inte klokt. usch, blev så jäkla äcklad!! han sa en massa annan skit om förhållanden och andra grejer men orkar inte skriva allt här! men seriöst? uschhh..

morgonens bravader


HAHAHA söta. dessa och 2431890 fler har denna morgon skapats! jag och min lillasyster har bakat pepparkakor hos morfar sen tidigt imorse!! super mysigt!

detta funkar inte i längden alltså, måste sluta svära...

 

helt seriöst så är det faktiskt sant, måste sluta svära!! det låter så fruktansvärt illa när en tjej svär ? speciellt när det är sånna där riktigt grova svordomar! så nu ska det bli slut på't!! inga mer svarta grodor ur min munn inte!


9 december

gårdagen bestod av skola, undersökning av tjursperma och en mysig fika med mysiga vänner!! en dag som bjöd på lite utav varje med andra ord! idag har det inte hänt något speciellt? väl? hmm, satt barnvakt för mina grannar en liten stund men annars inget.

morgondagen. hmmja, den kunde bestått av en troligen sviiin kul lokalfest med en fruktansvärt massa rave och vrickade fötter, men icke. ska på bio med familjen och sen käka pizza. men jag klagar inte! mys med familjen måste man ändå ha ibland!

inte nog med att det blir familjetime på fredagskvisten, utan det kommer det även bli på lördagen! då ska nämligen jag, min syster och morfarn baka pepparkakor! mihihi myyysigt!!

just a pair of shoes


7

så somnade jag på soffan förut, och när jag vaknade nu för en liten stund sen och kollade på klockan så visste jag inte om klockan var 7 på morgonen eller kvällen?! fyyyyfaan va läskigt det var!! var tvungen att gå ner och fråga mamma haha. och som TUR VAR så var klockan 7 på kvällen!! men seriöst? det var svin sjukt!!

Pamela Anderson

 


a walk to remember

har precis grinat IHJÄÄL till a walk to remember!! shit är fan svullen i hela ansiktet nu!! filmen tog ju fan aldrig slut?! satans bra film måste jag säga, men haha se den inte om du inte villl lipa sönder..

liggen här och tycker lite små synd om mig själv, börjar bli sjuk tror jag. mandlarna är stora som fan!! och på det så har glöggen hemma tagit slut också, kan det bli värre?! haha aa det kan det nog förresten.. men nog är det illa ändå

vill shoppa!! har sånt jääkla shoppingsug?! vill slösa pengar!! men aa, först måste jag ju bli frisk och aa... ha pengar att slösa...

time to change

BLOGGNINGEN?! jag vet. fuck it haha.

fick tillbaka min kamera igår så nu hoppas vi på en bättring! fick förresten en helt ny kamera för dom kunde inte laga min gamla! blev en silvrig denna gången, hade tröttnat lite på min svarta hehe!

1 december

så verkar julkalendern vara bra för en gångs skull? var ett tag sen den var det! den bästa som varit är ju HELT KLART greveholm ♥♥♥ men vem vet, årets kanske är bättre? eller nä..
på tal om ingenting så fyller ju mina godingar rebecca h och josefin år idag! mihihi ett stort grattis till dom!! och från roliga nyheter till tråkiga så har jag italienska prov imorgon, HUR KUL?! inte jätte, nä. så jaa, min kväll ser ju JÄTTE rolig ut...

RSS 2.0