sunday afternoon


nu: morot och dipp till någon bra rulle

happiness

"That's the best revenge of all: happiness.
Nothing drives people crazier than seeing
someone have a good fucking life."
- Chuck Palahniuk

örebro


stensovande lina

nu ska jag och rebecca krypa till kojs på hotellrummet och se på desert flower. har haft en sjukt kul dag på örebro upplevelsebad! bilder ska jag försöka fixa så snabbt som möjligt när jag kommer hem!
HAHA urgullig bild på mig och rebecca i bilen påväg hit. stensomnade på rebeccas axel ...

jag kommer, jag kommer, jag är nästan där

sitter i bilen och dunkar musik med rebeccan min och är påväg mot örebro! datan med och vi får hoppas på lite mer bloggning från min sida! nu hade vi tänkt sova lite, höres!

i rymden finns inga känslor

"- Tänk dig såhär; att du har som en cirkel såhär, runt. Och här längst uppe är du som allra ledsnast. Sen är du lite mindre ledsen. Nästan helt okej, du mår bra. Du känner dig glad. Peppad. Lycklig. Nästan helt euforisk, Och sen.. helt jävla cp lycklig, när du kommit upp till toppen. Fast på andra sidan ledsen. Då är det lixom som att du har det bästa i hela världen och du kan inte få det bättre, men det är bara det att det är så himla lätt att man bara trillar över till den där andra sidan, så blir man sådär otroligt ledsen igen."currykryss

ÄNTLIGEN har jag fått möblerat om på mitt rum, det behövdes verkligen!! har sovit så jäkla illa det senaste och jag började fundera på ifall det var för att sängen stod fel? jag tror inte på currykryss osånt där, men ändå? min säng kanske har stått på ett currykryss och det kanske är därför jag sovit konstigt? nee verkar lite knepigt det där, men har nu iallafall flyttat sängen ifall det skulle vara det de berodde på! mitt rum känns nu mycket ljusare och förhoppningsvis ska jag sova bättre nu också!

nu: tillbaka till ett haaaaaaaaav av läxläsning

sådan hund, sådan ägare?

hahaha hände en ganska kul sak tidigare idag som jag tänkte jag kunde dela med mig av här på bloggen nu när jag är så duktig på att blogga igen!

jag, felicia och ida gick ner för kungsgatan efter vi hade slutat skolan och lite längre framför oss gick en kvinna med en hund. hunden såg ut typ som en bulldog, fast ändå inte.. den var typ liten och kompakt och jääätte skrynklig. svin söt var den iallafall! så började vi tre prata om den hunden och vi sa ungefär något sånt här:

jag: "- åå kolla vilken söt hund!!"
ida: "- hahaha nä den var ju svin ful ju!"
felicia: "- undrar vad det är för ras."
jag: "- jag har ingen aning, men det är iallafall typ en sån hund jag vill ha!"

något i den stilen. och tydligen hade vi pratat ganska så högt för tanten vände sig om och tittade på oss. hahaha det va lite pinsamt så för att lixom byta ämne och sluta prata om hennes hund så började jag prata om något annat:

jag: "- ni vet i ankeborg, i staden där kalle anka bor, så har alla typ hundar som reflekterar hundägarnas egna utseenden. typ om en man är kort och tjock så är hans hund också kort och tjock och...."

...och så skulle jag precis fortsätta och diskutera vad min hund skulle ha för ras om jag bodde i ankeborg, då kvinnan med hunden vände sig och avbröt mig och sa:

hon: "HAHAHA, SÅ MENAR DU ATT JAG ÄR JÄTTE SKRYNKLIG?!"

HAHAHAHAH snacka om att jag höll på att skämmas ihjäääl, var ju inte ens tänkt så!! bara en lite omogen fundering som kom upp i huvudet på mig! haha som tur var kvinnan as skön och bara skrattade åt det, men ändåå!! så jäkla typiskt!!

like you don't care


redhead dead

ÄNTLIGEN sitter färgen i håret och jag ska bli brunett igen. för ni som sett mig i veckan såg väl att jag färgat håret rött? inte? hahaha inte konstigt alls isåfall! la i en rödfärg i håret men det resulterade bara i röd hårbotten och att resten av håret hade samma mörka färg som vanligt.. så jäkla irriterande! aja, men nu blir det brunt igen iallafall. fuck jag som var så jäkla sugen på rött, men orkar inte vela. får bli en annan gång!

tror han fått en sten i huvudet

när min bror ger mig en hel påse never stop, som han köpt för egna pengar, utan att jag ens har bett om det tror jag fanemej att fred på jorden är möjligt också alltså. typ, vad hände?

nyss hemkommen


igår kväll var jag med mina gosiga brudar ida, rebecca och sara hemma hos sara. där spenderades även natten! såg på film och myste jättemassa! nu ska jag äta never stop med min syster! puss

och så var det ju det där med bloggande

HEJ KÄRA BLOGGLÄSARE! (dom få jag har kvar...)

Ååååå är så besviken på mig själv att jag inte bloggar!! jag tycker egentligen det är ganska kul att blogga, men jag har så tråkig design, jag är lat osvosv. därför blir det aldrig av. ska kanske testa på devote ett tag? får se hur det blir med det, men får försöka ta tag i detta nu!!

RSS 2.0