tre flugor i en smäll!


jag måste säga att jag är otroligt stolt över mig själv! idag har jag hunnit vakna upp med sara, klara, ida o rebecca. sola o bada med anna, josefin, nicolina, maja, freja o rebecka. o fått mig en cykel tur o hälsa på rebecca o johan. jag är grymmmm!! det var satan tre flugor i en smäll måste jag säga! älskar att umgås med alla mina fina vänner!!

sol o badblev så suuuper många bilder denna dag så fick bli flera inlägg! som jag skrev tidigare så sov jag ju hos ida. sen skjutsade jag hem rebecca för hon skulle jobba, sen hängde jag med dessa underbara tjejer hem till först josefin där tjejerna spelade spel, sen hem till freja en snabb sväng o sen till sunningen för sol o bad! super mysit måste jag säga!! ååå va jag tycker om alla mina godingar!!

myspys


inatt sov jag hemma hos ida med mina underbaringar sara, klara, rebecca o ida! jag förstår inte varför vi inte gör sånt här oftare, hade suuuuper mysigt!! hände något med kameran så de flesta bilder blev piss... men iallafall, alltid lika mysigt att umgås med mina goosetjejor!!

train - words


inflyttningsmiddag


sov hos rebecca idag med henne o ida! det var en lite vad man kan kalla "inflyttningsmiddag". vi hade super mysigt, åt taco o en massa godis! idag åkte vi till torp o jag fick köpt mig en riktig goding! visar kanske bild sen! har nu iallafall super ont i ryggen av någon okänd anledning! har även lovat mamma att följa med en sväng till vitasannar där våra grannar har sina husvagnar stående. kommer nog hem någon gång inatt!

klockren!


haha ja budskapet i klippet är ju inte så svårt att missa iallafall! ganska skön ändå!

fallensdagar

igår var det fallensdagar i trollhättan, så där spenderade jag kvällen med några goa brudar! jag hade mycket trevligt måste jag säga, lärde känna massa nytt folk osv. liftade med en raggarbil med!! haha fysatan va kul det var!

saknar dig

det är så svårt att släppa taget, att inse att du inte kommer tillbaka.
vill inte sluta hoppas, men ändå vet jag att du är förlorad förevigt. tanken på att aldrig kunna ha dig i min närhet mer gör mig så fruktansvärt ledsen. alla stunder vi har haft ihop, glada, ledsna, kommer alltid finnas inuti mig.
vill att du ska vara hos mig, finnas i min närhet. kommer aldrig glömma dig. du kommer finnas i mitt hjärta i all evighet. varje gång jag är ensam eller uttråkad kommer jag tänka på dig. varje gång jag lyssnar på vår musik kommer jag påminnas av våra stunder.
hundra olika känslor bubblar i mig för det här. jag är ledsen, besviken, sur, förbannad, arg. jag är ledsen för att vi aldrig kommer kunna ha våra stunder ihop mer. besviken på mig själv för att jag inte spenderade mer tid mer dig medans jag fortfarande hade dig. förbannad på mig själv för att jag inte tog bättre hand om dig.
tack för vår fina tid, jag saknar dig. min kära ipod

grebbestadcarnevalen
ytterligare en kväll spenderades i grebbestad. igår var faktum är grebbestadcarnevalen. mycket trevligt, till och från... har haft roligare om man säger så. men ja, dom stunder det var kul måste jag tacka för!

i min vildaste fantasi


i fredags gick ja på bio med min kära rebecca hauguth. super mysigt! vi hade egentligen tänt att se satc2 men den har ju tydligen slutat gå på bio nu? iallafall så såg vi i min vildaste fantasi istället, en ganska bra film måste jg säga!

cross vm
cross vm var super kul! vi leevde om man säger så! dock slutade den ju mindre bra för vissa, men jag antar att vi alla får lära oss av detta. gryyyyymmt kul hade jag iallafall!!

taggar inför cross vm

kvällen kommer bli minst sagt galen!!

några av bilderna från kusten
hemma är nog bäst ändå

äääätligen hemma!! har haft en super vecka men hemma bäst ändå. har varit i smögen några dagar, kungsahamn en sväng o var även i strömstad på shoppingcentret Norby. har allt fått köpt mig lite smått o gott faktiskt! förövrigt har vi varit vid stranden o bara haft det allmänt härligt!!

RSS 2.0