thinking of you


skriver mot min vilja om yttligare en av mina praodagar

orkar egentligen inte skriva om min praodag, men jag gör det ändå. bara för att jag ska redovisa i engelskan hur min vecka har varit. lite lättare att komma ihåg om jag skriver upp det.
idag blev det buss till kyrkan. alldeles för kallt för att cykla, det var fan frost och 3°C imorse?
iallafall så började jag och helen med att baka en massa äppelpajer till gemenskapsträffen. vi pysslade lite grejer som barnen ska få ha som insperation när dom kommer på måndag igen, gjorde lite vaktmästar sysslor och lite sådär. sen när det var den där gemenskapsträffen så redovisade prästen bo ett power point arbete han gjort. det var av en massa bilder som han tagit när han varit på pilgrimsresa. han stod längst fram i salen och berättade om bilderna i fan 45 minuter. det blev så fruktansvärt långtråkigt så jag somnade. sittandes. vaknade av att alla satt och applåderade. det var något pinsamt.
när jag slutade klockan 4 så körde mamma ner mig till stan. jag gick och mötte ida, sen drog vi oss till ku. lika trevligt som alltid där! läger med onsdagsgruppen till helgen, kommer bli sketa nice!
peace n' love 

...

I want you to fight for me
tell me that there is nobody else
and that you rather be alone than without me


 


praodag numero dos

tillskildnad från gårdagen så bestod inte min arbetsdag av barnlekar idag. närmare bestämt så var det dom äldres dag idag.
började med att jag tog bussen ut, bara för att jag började tidigare idag. jag och min praohandledare helen tog kyrokbussen till stan och gjorde en massa ärenden för kyrkan, bland annat att handlade och var på banken. hälsade även på ida på hennes praoplats när jag ändå var i stan!
sen åkt vi tillbaka till kyrkan och då var det tisdagslunch, eller vad jag vill kalla pensionärslunch. mitt jobb var där att sitta och umgås med gamlingarna och käka massa gott! sen gick jag och helen til församlingshemmet och gjorde lite plock och sådär.
imorgon ska jag bara äpplepaj, wiiiie goootti! hehe jag är tjock!
peace n' love

ni som inte bryr er om hur min praodag sett ut behöver inte läsa detta inlägget

idag var första dagen på min prao vecka! det var faktiskt kul!
började dagen med att vakna klockan halv 9, när jag skulle börja 9. plus att jag skulle cykla dit. så det blev att hoppa i närmaste kläder och käka i farten. när jag kommer ut till cykeln så visar det sig att den är sönder, precis vad jag behövde just då! inte mycket att göra åt, jag fick ta min pappas gamla cykel. när jag väl kommit fram så började det lungt med lite duka och plocka fram pyssel och sånt. efter det var det dax för barntimmmar. det gick jätte bra, inte det roligaste jag gjort men att passa barn funkar för mig. sen blev det städ och dax för miniorerna. 35 barn i ålder 6-10 skulle jag underhålla. faktiskt så gick det ganska bra! blev till att pyssla lite och sen lite lekar. jag trodde seriöst att kyrkan var typ död nu för tiden? att dom bara gick runt och typ fikade och svarade i telefonen? haha men där kan man ju säga att jag hade fel! dom har verkligen fullt upp därute!
jag tycker iallafall att jag var redig och cyklade dit och hem. haha och tjock som jag är så somnade jag i en timma direkt jag kom hem. cykla och passa barn tar på mina krafter.
för er som inte vet så praoar jag som kyrkvaktmästare.
peace out

get up stand up

imorgon är det dax för prao.
orkar inte.
måste.
fasiken.


life is a highway


harry potter

jag har blivit helt fast i harry potter filmerna! såg igår harry potter och hemligeternas kammare och idag blir det harry potter och den flammande bägaren, för fången från azkaban har jag inte tyvärr.
peace n' love

yesterday


















nattvandring

nu har vi tjejer precis kommit hem till rebeccas lägenhet. jag, rebecca, ida, sara och christine har varit ute hela kvällen på stan och vandrat. träffade gabriel, rasmus, fabian och petter (som var jääääätte nyktra verkligen) och vi hade jätte trevligt! bilder kommer så fort sara har skickat som till mig!
nu ska jag, rebecca, ida och sara knö oss i rebeccas lilla rum. haha vi får se hur detta kommer gå.
peace n' love


jag glömde mina skor under din mammas säng inatt

hallå alla mina söta läsare! har precis anländt till rebeccas näste. vi ska slänga i oss något lite snabbt, sen blir det stan och konfa. efter det skulle vi egentligen dratt på fest, men det blev tydligen inställt? haha, hoppas vi hittar något annat trevligt!
skoladagen idag har varit ganska wierd! b-språket och matten var typ som vaniligt. idrott hade vi ingen, istället var vi i bibl@n och var med i någon jävla undesökning? fick fylla i ett häfte om våran psykiskahälsa eller något sånt. efter maten var det studiepass. björn var sjuk som vanligt så vi hade en vikarie, per. honom fick vi sedan gå till rektorn och anmäla för att ha kränkt en elevs mamma. idiot!
nu är det inte skola på en hel vecka, prao! härligt! och vill ni veta vart jag ska praoa? jo, laneryrs kyrka! haha, har lovat mig att cykla dit och hem varje dag i en vecka. vi får väll se om jag orkar det, hehe tjock.
peace n' love


lugn nu lilla du


haha desperat 95:a från stockholm. addade mig och skrev detta efter 10minuter?
känner inte vem människan är ens?


på promenad genom stan

godmorgon bloggen! haha nu har jag precis käkat frulle, vaknade klockan 1?
sitter här i idas säng mätt och glad! vi ska faktiskt vara så rediga att vi ska jobba lite på ett arbete i svenskan som behöver bli klart.
gårdagen var det skola. efter det tillbringade jag, rebecca och ida några timmar i stan med att fika, träffa lite mates och typ checka lääääägäää i stan.
efter det blev det ku för min och idas del. alltid lika kul där! lärde känna några trevliga konfirmander lite bättre.
sedan fick vi samtal från tre trevliga onyktra bruds, therese, johanna och anna. dom tyckte att jag och ida skulle jojna dom en onykter stadsvandring. självklart hängde vi på! det blev en lång och jävligt rolig natt! sedan va josefine så snäll och körde hem oss. i bilen så stod även emil och malin för umgänge! 
grattis till körkortet förresten josefine!
tack för en trevlig kväll allihopa!
peace n' love

uppdaterar från sal 163

sitter här i mitt hemklassrum och bloggar när jag egentligen borde jobba med uppgifter om knark.
fick MVG på mina uppgifter och power point om sex- både kropp och känsla. blir lätt så om man är intresserad av ämnet..! hahaha
hade precis matteprov, gick faktiskt ganska bra! eller ja, det kändes bra iallafall. svarade på allt!
efter skolan ska jag, rebecca och ida till stan och chilla lite. vid halv 5 så blir det ku, efter det får vi se vad som händer. har ju studiedag imorgon!
peace n' love


i'm missing it


sommaren

090922

vid tandborstning gäller dom fyra 2orna:
- borsta tänderna två gånger om dagen
- två centimeter tandkräm
- bosta tänderna i två minuter
- vänta två timmar med att äta efter tandborstnig
japp, det är sånt man lär sig på sina svenska lektioner. två tandläkare kom och hade föredrag idag, så vi slapp svenska passet. jag kanske inte behöver ha svenska prov över huvudtaget förresten, haha ralf är bäst!

+ ett stort grattis till sara wallenius som idag fyller hela 17 bast!
peace n' love

robin&rebecca gästbloggar

chacha Rabban och Rebban här !

sitter i en jävla soffa och ska snart käka! allt för oss.

kööözzzzközzzzz


take a pic









orientering innan skolfotot?

idag var det skolfotografering. blä på det! usch blir verkligen aldrig nöjd!
första passet idag; gympa, ORiENTERING! ibland undrar jag vad janne tänker med? oríentering? innan skolfotograferingen? inte det mest lyckade kanske. jag och ida hittade två kontoller, HAHA tror vi var sämst av allihopa.
peace n' love

skolfoto imorgon


en bild som jag så snyggt målade i paint för ungefär ett år sen.
haha ganska så likt hur vi såg ut då inför skolfotograferingen.


jag är bäst på att spendera min mammas pengar


vi kommer få nackspärr

idag blir det städa och baka för att smöra lite för mamma. behöver nämnligen lite pengar, skolfotograferingen har ju tydligen blivit flyttad till på måndag?! bråttombråttom!
och sen ikväll ska jag och ida gå på bio! uppföljaren av män som hatar kvinnor; flickan som lekte med elden!
remiären var igår så jag och ida gick till saga igår och beställde två biobiljetter tills idag. och vi fick självklart bästa platserna! allra längst fram, allra längst till höger. hej nackspärr! haha
efter det hittar nog jag och ida på något kul skulle jag tro.
peace n' love

jag är bäst på att vara jag

nu äntligen har jag fått min idiot till bror att gå ifrån datan.
hemma från lägret nu då, jag har haft riktigt kul!
åkte igår från skolan klockan 9 med bil till ett ställe som heter berghem, som liger en bit utanför dingle. helt seriöst världens ände!
där hade vi många lektioner och aktiviteter som skulle lära oss alltifrån samarbete till kamratskap. jag badade faktiskt också! även fast jag är den badkruka jag egentligen är så slängde jag mig i det kalla vattnet! en stor applåd till mig! jag har haft två riktigt bra dagar med riktigt trevligt folk!







haha denna vackra bilden på morgan får avsluta bilderna från lägret!
vill även tillägga att hightech som morgan är så har ändrat inställningar på kameran och ändrat datum. så datumen på bilderna stämmer alltså inte !

kamratstödjar läger

nu drar jag mig på läger igen! fast denna gången med kamratstödjarna.
ha det bäst, för det ska jag!
peace n' love


bäääst


får får får?
nej, får får lamm.


praktikpanik

jag har panik seriöst!
vart fan ska jag praoa?!
är redan en vecka försenad så är ganska brådis att hitta en nu!
duktigt att jag väntar till sista minuten, det är ju hur svårt som hellst att få tag i en plats nu!

kände för en dagens


såhär såg man ut idag då.
peace n' love

aj

hej.
jag heter lina-den-mest-smidigaste-i-hela-världen. idag hoppade vi hopprep på gympan. jag traslade in båda bena i repet och ramlade men hög fart i backen och skrapade upp båda knäna. nu kan jag knappt gå.
hejdå.


varför har jag ett blåmärke på ryggen?

igår kväll blev det ändrade planer.
blev ingen barnpassning utan istället så drog jag och ida på fest till henrik. riktigt kul var det där. som vanligt så var det lite grejer som gick fel, men annars så var det riktigt jävla sköjj!
tack för kvällen allihopa!

jag och ida påväg till henrik.
peace n' love

starkare än någonsin

it's a little too late for you to come back
say it's just a mistake
think I'd forgive you like that
if you thought I would wait for you
you thought wrong


girlsnight

godmorgon bloggen!
eller godmorgon förresten, klockan är ju över 3? men för mig känns det som om det är morgon. sitter här ofixad, trött, precis käkat frukost och ida åkte ifrån mig för ungefär en timme sen.
gådagen spenderade jag först i skola. rebecca hade hämtat sig efter förkylningen och var i skolan efter några dagars sängliggande. ida var på begravning, så hon hade ledigt igår. efter skolan så var det att åka till ku med ida. som vanligt riktigt roligt där! efter det gick jag och ida och köpte godis, sen kom min mami och hämtade oss vi åkte hem till mig och myste! såg på två grymt bra filmer, taken och gran torino. rekomenderar båda filmerna! riktigt bra var dom!
ikväll ska jag och ida kanske dra oss till rebecca och vara barnvakter för hennes pappas flickvänns barn. men vi får se hur det bir med det. annars hittar jag väl på något annat kul.
peace n' love


som balder typ

upp och ner
fram och tillbaka
hit och dit
må bra och må dåligt
humörsvängningar var ordet


vid vissa tillfällen är jag en riktig livsnjutare

dagen idag har varit grymt kul! rimnersvallen med hela högstdiet. fint väder, trevligt folk och en massa skratt! haha jag deltog i kula och längdhopp och som den atlet jag är kom jag självklart först i båda grenerna... NAAT. haha kommer inte riktigt ihåg vad resultaten blev men sämre än mina kunde dom nog inte bli. men det bjuder jag på! hade riktigt roligt iallafall! satt verkligen och njöt av tillvaron i solen med mina vänner.
efter rimnersvallen så drog jag hem till josefinus gaddus med sandruus och chillade järnet där. sen vid tre skulle både jag, josefin och sandra till rosenhäll, ganska coolt att vi alla tre skulle dit samtidigt utan att veta om det allihopa. så josefins mamma körde dit oss, och jag fick ta min sista gardacil spruta. satan va jag hatar sprutor! höll på att börja grina pinsamt nog.. men de gick bra iallafall, även fast jag var så nervös att jag satt och skakade och min arm nu typ har domnat bort.
nu känner jag mig för att ta en dusch, och sen skulle jag iväg någonstans med mamma? måste även öva spanskan, fasiken.
peace n' love

hals ont

nu drar jag mig till rimnersvallen med hela höstadiet. trevligt att man är jätte förkyld och halsmandlarna är stora som elefantkulor. ska vara med på det jag kan.
peace n' love

09/09/09 kl: 09:09

skills


rock you




morfar dagen

idag är det inte bara rebecca som fyller år ska ni veta.
idag fyller även idas morfar, annas morfar och louises morfar år. grattis till alla morfarar!
och även ett stort grattis till min morfar som har namnsdag idag, roy. grattis moffa!
peace n' love

ett inlägg tillängnat min bästavän rebecca

grattis på födelsedagen min bästavän.
älskar dig av hela mitt hjärta.












peace n' love

använder hon garnier elle?

blir till att färga håret någon dag denna veckan, jippie!
köpte en lite mörkare färg än vad jag brukar använda annars, men det blir säkert jätte bra.
köpte även garniers hårinpackning och har sen innan garniers schampoo, balsam och volym spray.

peace n' love


bilder från lägret















läger äger

lägret var så sjukt roligt!
fan ville verkligen inte åka därifrån imorse. fast tyckte ändå att det skulle bli ganska skönt att få sova i min egen säng, man får inte direkt sova så mycket på dom här lägerna. första natten var det kanske två timmar man fick sova eller nått? och inatt var det ca 3-4 timmar, haha så nu är jag ganska så sleten. vi hade en sån där andaktsstund med tända ljus och kyrkmusik på detta lägret igen. fan va jobbigt det är. tack till alla vänner som stöttar alltid finns där. älskar er tjejer och killar, hade inte klarat mig utan er.
på onsdag börjar redan konfirmationsläsningen för 95:orna. nu är man ledare dåda, härligt.
ska på läger om två veckor igen, fast med kamratstödjarna. kommer säkert bli jätte kul det med! älskar verkligen läger! + att jag missar både no-redovisningen och svenska prov, aldrig fel!
imorgon fyller min älskling år, hihi grattis i förskott rebecca!
blev inte jätte mycket bilder från lägret, men dom kommer hamna i detta inlägget så fort jag fått tag i dom!
peace n' love
jag har dom finaste vännerna


fullt upp

idag har det varit skola om vanligt. har anmält mig som kamratstödjare och elevrådsrepresentat samt vise ordförande i elevrådet. haha visst låter jag viktig? så idag har det varít möten högt o lågt, missade några lektioner och det är ju aldrig fel!
imorgon blir det ledarläger, kommer säkert bli jätte kul och är riktigt taggad! har precis gjort en lista på vad det är jag ska ha med mig, och ska strax börja packa. kommer bli en massa onödiga saker jag tar med men så är det.
peace n' love

män som hatar kvinnor

såg precis en grymt bra SVENSK FILM!
läskig thriller, men riktigt bra!
rekomenderar fullt ut!


tandläkarskräck om något

idag har det varit tandläkaren, fyfan hatar't!
låg och skakade när han stog där med händerna i käften på mig.
hade fruktansvärt dåliga tänder som liten, mitt förstå hål hade jag när jag var fyra år. jag har haft hål i tänder, dragit ut tänder, fyllt i tänder, borrat i tänder, haft gummiband i tänderna så att jag var tvungen att gå till tandläkaren varje torsdag under en längre period, haft tandställning i gommen så att den skar ett stort märke rätt ner i tungan och jag hade konstant huvudvärk p.g.a det + att jag inte fick tugga tuggummi eller äta kolor på ett helt år. haha ja vad ska man säga? jag har verkligen en stor anledning till att hata tandläkare.
är sjukt rädd när jag är där.
men idag gick det bara bra faktiskt, låg och skakade i stolen av nervositet men det gick bra ändå. han sa att jag hade fina tänder och att jag inte behövde komma på ett tag, så jag fick en tid om 1½ år! fan va häääärligt!
fick med mig några övningar hem för min käke som jag ska göra sammanlagt 36 gånger om dagen, eftersom att min käke har börjat knäckas igen.
haha japp, detta var lite information om min tandläkarskräck.
peace n' love


mysispysis

äntligen är läxorna klara.
nu blir det duschen och sen en kopp varm nyponsoppa till en bra bok.
peace n' love


facebook

nu har lillalina precis skaffat facebook.
än så länge fattar jag inte ett piss, men det kommer nog snart.
peace n' love


RSS 2.0