i mina öron just nu


Pitbull feat. Ne-Yo Afrojack Nayer - Give Me Everything

luften kall av snö

inatt ställde man om klockan till sommartid och idag snöar det?

vi hade det så kult på restaurangen

gårdagen spenderades med mina mysbrudar på kvarterskrogen. sara fyllde i torsdags så vi firade henne lite genom att äta god mat och mysa där! helt sjuuuuukt god var min mat, jäklar!! när jag tog första tuggan kändes det precis som att man inte ätit på typ 11 månader och sen äntligen får mat, ni fattar känslan? obeskrivligt gott! helt klart värt 179 jäkla kronor!


let me introduce you to my party people

mycket trevligt igår, så länge jag var med... haha

vårkänslor

helt galet hur skönt väder det är ute nu! har dragit ut en fåtöj i solen så nu sitter jag här ute i en tunn tröja och äter frukt och kollar big brother, kan det bli bättre? riktigt skönt måste jag säga!!

mys @ josefines och nicolinas place

myskväll med mysiga tjejor igår, mysigt!!


i got it, you got it, we got the magic

fyra bilder från idag.
göteborg, restaurang, tråkigt museum, rebecca, fik= mysdag!

mot oändligheten och vidare

nu ska jag, rebecca och co iväg till göteborg för lite trevliga utflykter, vi höörs!

ikväll ska det doppas

nu sitter jag hemma hos sara och vi ska snart käka gurka/vit broccoli(?)/morot och doppa i dipp!
inatt sov rebecca hos mig, ida skulle också sovit men hon behövde plugga den lille korven! vi kollade iallafall dear john och big brother, FAAN va bra big brother har blivit?! älskar det! gurkan, martin och björnen i mitt ♥!!
nu så sitter jag ju som sagt hos sara och vi ska kolla på hennes hemmabio och mysa i massor! imorgon blir det upp tidigt för ska till götebrorg med rebecca h. och min familj! mycket trevligt! allt från mig, puuuuuss

hahaha morsan alltså


chai

inga läxor för engångsskull! helt otroligt, vad fan ska jag göra nu? har ALLDELES förmycket grejer jag har längtat efter att göra så kan inte välja!! fick iallafall bli en fika med ida efter skolan för att fira lite, tog mig en väldigt efterlängtad chai! mummssii!


lugna puckar

inget datasittande på hela helgen typ, hur fan har jag klarat mig? bra ändå!
helgen har varit extreeeeeeeeeeeemt lugn för mig: fredags var jag så osugen på ALLT så jag låg hemma och degade, igår var jag på torp en snabbis med rebecca sen kalas till linus där vi åt tårta och kollade melodifestivalen! mycket trevligt! de och lite annat har min helg bestått av! idag är det också lugnt haha, ska snart ha söndagsmys med familjen och käka räkor och vitlöksbröd! inte fel!

god only knows

sovmorgon idag så har spenderat min morgon hos min käre vän josefin! vi ska snart bege oss till skolan för matte och företagsekonomiprov, jippie! puuss

då var frukosten säkrad

finns det något värre än att komma ner på morgonen och när man ska äta frukost så finns det INGET gott att äta?!?! NE TROR FAN INTE DET!! antingen så har min käre far tagit med sig heeeeeeela jävla limpan med det godaste brödet till jobbet, eller så har mina gluppska småsyskon ätit upp allt till kvällsmat. händer ganska ofta. så nu har jag iallafall säkrat min frukost för några mornar framöver!!


fettisdagen


har längtat efter semledagen jättelänge, så jag kan smocka i mig en semla utan att får dåligt samvete hehe. så idag tänkte jag slå till på en av agnebergs 14-kronor-semlor och SJÄLVKLART så skulle dom vara slut!!! så fick gå till einars för att köpa en, så kostade den fan 28 JÄVLA KRONOR!!!!!! på riktigt?!?! svin dyrt ju!! menmen, sugen som jag var fick det bli en iallafall. 28 kronor fattigare men det var fan den godaste semlan jag ätit i hela mitt liv!!

give me

vill haaaaa


design fan

ååå blir så trööött, har grejat jättemycket med designen idag och för en gångs skull blev jag ganska nöjd. SJÄLVKLART så ska ju menyn hamna as konstigt längst ner på bloggen då! och jag har inte en blekaste hur man ändrar det!! NÅGON GULLIG MÄNNISKA SOM VET HUR MAN ÄNDRAR DET? HADE VARIT JÄTTESNÄLLT OM DENNE KUNDE DELA MED SIG OM HUR MAN GÖR DET DÅ! ååååå

i love your smile


trött tjej som är på dåligt humör. gårdagen blev inte så lyckad som jag hoppats på, kul att träffa goa brudar men annars var det inte jätte mycket att hänga i granen. dagens positiva är att det är jätte fint väder ute, så får väl bli en liten promenad senare! nu ska jag ner och äta ananas!

party o'clock


sara är här och vi ska snart bege oss till emelie för lite förferre sen vidare till högsäter! taggade som bara den och det kommer bli en grym kväll!

give me time

på riktigt, vart tar dagarna vägen?! det är redan MARS!! får lite panik faktiskt, känns som att man inte riktigt hinner med? tiden går alldeles för fort..

s.t.u.d.y

tog en paus i allt pluggade för att uppdatera bloggen lite. mitt liv ser för tillfäller ut såhär: plugg, plugg, plugg, plugg och PLUGG! kul va? tycker jättesynd om mig själv. ärligt, kommer inte ha någon fritid tills typ vecka 11?! ibland är det extremt jobbigt att man går samhäll. jaja, får väl återgå till den härliga läxläsningen igen..

RSS 2.0