kalajs

BLOGGNINGEN LINA GUSTAVSSON?!
ja, jag vet. den stinker. men jag jobbar på det!

igår var det kalas på förmiddagen för någon random typ som mamma och pappa kände. jag var såå snäll så jag följde med. piss tråkigt var det ifall ni undrar. sen var det hem och kalas för bror mig. det var trevligt!

nu kom min pappas faster (?) och ska ge mig en förtidig födelsedagspresent, slår vad om att det är en bok...

bardey i vänersborg


var på lite party i fredags, ganska trevligt var det!

Ana Gina show


HAHAHAHAHA heeeelt seriöst höll på att falla av pinn när jag såg det här klippet! SÅ JÄKLA STÖRTSKÖNT! Ana Gina, hon bloggarn/komikern har ju skaffat sig en egen show och i detta klippet så medverkar kissie. allt är ju typ riggat redan innan, men så jäkla klockrent är det alltså! MÅSTE SES!! och påtal om kissie, HUR FAN SER HON UT?! nog för att hon alltid ser förjävlig ut, men hennes ögon/ögonlock/ögonbryn/ansiktsform/läppar?! eller ja, hon ser ju fan ut som en KATT?! shiet pommes, phja nu ser man ju hur mycket hon redigerar dom bilder hon lägger upp på sin blogg!

HÄR HITTAR DU KLIPPET: http://svt.se/anagina#video2211462=2215392

2010-10-28



att bara vara hemma är underskattat

har haft så grymt mycket att göra det senaste!! minst ett prov varje vecka och har det inte varit det har det varit läxor osv. är även SJUKT trött på min design (jag har knappt någon meen?!). livet är hårt

MEN NU MINA KÄRA VÄNNER HAR LÄXORNA TAGT SLUT, WIIIHOO!! så jag lovar att bloggningen nu ska bli bättre från min sida!! måste även tillägga att det är så sjukt underskattat att bara vara hemma och göra absolut ingenting? det är något jag verkligen har längtat efter nu i fleera veckor!! så det ska jag bannemej göra idag!

do you feel, like I feel?


freedom

dålig uppdatering JAG VET. men jag måste faktiskt skylla på att jag går samhällsprogramet och har faktiskt prioriterat läxor! men nu är det (nästan) över! har ett naturkunskap prov på onsdag, datorkunskap prov på tisdag och jag ska ha hunnit läsa ut en bok tills på tisdag i nästa vecka bara.

ska idag efter skolan och fika med mina bruds och sen funderar jag på att ta mig en sväng till torp?! aa får se hur jag gör med det!

idag ska jag göra allt det jag har saaknat så fruktansvärt mycket!! kolla en film, gå en promenad med linus kanske? läsa lite och bara ta det lugnt!! ser fram mot detta!

DESIGN SNÄLLA?

ÅÅÅÅ blir så trött, VILL HA EN SNYGG DESIGN!! personligen är jag fruktansvärt fantasilös när det kommer till det, plus att jag inte har riktigt tid heler. DET FINNS INGEN SÖT MÄNNISKA SOM SKULLE VILJA HJÄLPA MIG MED DETTA?! hade varit uuuuuur gulligt!!

kattungarna nu





haha mina små missar!  nu är dom 5-6 veckor och har precis blivit avmaskade.  

julmarknad på Baldersnäs


HAHAHAHA sista bilden... SÖT!!
har varit super mysigt hela dagen! hade TRE tjocktröjor på mig så jag var laddad för att inte frysa, vilket var fruktansvärt smart av mig! vädret var ändå på vår sida och solen lyste!

kung för en dag

gårdagen var SJUKTJÄVLAGRYM måste jag säga!! tackar sofia och co för en grymt lyckad fest!! synd bara att några omogna grabbar skulle svluta festen med ett stort bråk och 7 polisbilar!!!

idag blev det att stiga upp med tuppen och dra mig på marknad på baldersnäs. super mysigt var det!! bilder kommer alldeles strax.

all the crazy shit we did last night

THOSE WILL BE THE BEST MEMORIES



I'VE GOT A FEELING

var igår så fruktansvärt otaggad, men sitter nu med ida och dunkar TAGGAMUSIK så nu börjar det vända. tror kvällen kommer bli grym!! ska förfesta med ett stort tjejgäng sen blire högsäter för vår del! that TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT!!

you're body is a wonderland

lovade rebecca att lägga upp mig special recept på världens godaste pannkakor!! men det har jag ju såklart inte hunnit. får försöka göra detta snarast!! plugga heter det otroligt tråkiga som jag har suttit fast i det senaste. fyfan för samhäll ibland alltså.

ikväll är det KUNGARNA som jag kommer lägga ner lite tid på. är satan värd det nu.


3-0 till mig Linus!!

bodybalancen var gryyyyymmmmmm som vanligt!! älskar avslappningen i slutet, HELT SERIÖST känns det som att alla bekymmer bara försvinner. att man bara ligger där i nuet, andas och slappnar av. HAHA satan va djup jag blev helt plötsligt, men det är tamej fan det härligaste känslan jag vet. REKOMENDERAR STARKT DETTA ALLTSÅ!!

påtal om ingenting så skriver jag just nu med linus på face. tycker lite synd om honom för jag äger honom hela tiden. rönnbären, högerregeln och nu kött på benen. HAHA 3-0 till mig... iallafall ska jag med honom och våra familjer till balldersnäs marknad på lördag! ska bli super mysigt!

fika på stan


slutade idag 12 och då mötte jag upp rebecca före en snabb fika! fick utnyttjat mitt CSN så såklart och fick köpt mig en CHAI!! mumma!! ikväll blir det bodybalance!

SP10D


hihi mina klassisar är så söta! blev ju inte en enda som blev dålig på kortet! grymt ju!! jessica hade fått gruppbilden redan så hon tog med det till skolan idag. blev väl hyfsat nöjd, gjorde ingen ful min iallafall! det får fungera med andra ord!

mår ganska obra

gjorde något jääkligt osmart förut vilken resulterat i att jag nu mår ganska så obra. åå det känns som att jag har feber och jag känner mig illamående, ont i magen osv. som tur är så är jag ju inte påväg o bli sjuk som jag först trodde, men känns så.

i keep dancing on my own



diamant apple


rebeccas mac ser ganska så dyr ut ändå, diamanter o grejer

som gjutet!


fick häromdagen mitt CSN kort på posten! och det ger mig rabatt på CHAI PÅ ESPRESSO HOUSE!! jag menar, huuur bra?!


10-10-10

idag är det den 10/10-10!! hur coolt? skulle skrivit klockan 10:10 så hade det varit ännu coolare!!
vaknade upp med rebecca idag i min sköna säng!! gårdagen var det mys hemma hos mig med rebecca, ida och jag. åt en massa godis och bara myste!! nu ska snart jag och rebecca gå upp och äta frullis!!

money is funny

klippte precis min kära morfar och blev 250 riksdaler rikare. passade ganska bra eftersom det var ungefär så mycket jag gjorde av med igår!

och på tal om pengar så skänker jag en tanke till josefin som förut blev av med 400 kronor. lider med dig josefin! hoppas personen som tog pengarna får riktigt äckligt fula barn!!

hur fan ska jag klara mig?!

fick ringförbud på min mobil för några månader sen efter att jag hade ringt för ALLDELES för mycket kronor. utan att jag tänkte på det började jag ringa oerhört många och långa telefonsamtal från hemtelefonen istället och fick därför denna månaden en SKY HÖG räkning för det. pappa blev ju lagom glad kan man ju säga...

så kort och gott kan jag ju säga att jag har TOTALT ringförbud på alla telefoner i mitt hem. jippie... kanske dags att skaffa skype? fan va gott det skulle vara ifall alla skaffade det så jag kunde få tag i dom så! eller så får jag helt enkelt börja smsa? ååååå jag som älskar att ringa ju!! hur fan ska jag klara mig?!

HAHAHA fule, erkänn jag är grym i paint ändå

beiga harem ägare!

tog mig ju ut till överby som sagt med mamsen, systra mi, bror mi och hans kompis. ÄR NU ÄGAR TILL ETT PAR BEIGA HAREM! YES! haha har varit sugen på ett par såna jätte länge! tack matti och jossi!

fick även införskaffat mig ett SUPER SÖTT armband!! det är något med svalor alltså! älskar dom! fick även köpt mig stenar till mobilen som ni såg i tidigare inlägg. blev ganska nice när dom kom på!

ska snarast dra mig till min vän TVito med en påse lantchips och bara njuta av att det är fredag! mina kära bloggläsare, hoppas ni har en underbar kväll! det ska iallafall jag ha!

If you're a bird, I'm a bird


ganska pilligt ändå


fixade till min mobil lite baa. tog sin lilla tid men phjaa, jag tycker det var värt det ändå!

MAGNUM DOUBLE FINNS!!

FICK PRECIS REDA PÅ AV MIN VÄN SARA WALLENIUS ATT MIN FAVORITGLASS FORTFARANDE SÄLJS!!

dock säljs dom inte styck vis, utan flera små i ett paket! men helt seriöst måste jag satan köpa det idag!! fattar fan inte hur magnum kunde sluta sälja den?! det är satan ett stort misstag alltså, men idag ska jag äntligen få smaka världens godaste glass som jag inte har ätit på hundra år!!


skulle ta lite egopics men nehe....


ida tyckte jag såg lite ensam ut på bilderna..

utplockat hoppas jag inte

tänkte dra mig idag till överby efter skolan. har ju fått nys på att det finns beiga harem på cubus! iallafall kom jag o tänka på en sak precis! matti sa att det var sån där kväll igår där alla affärerna på överby var öppna till 10 och det var rea på en massa grejer. får dom in nya grejer dagen efter då? eller kommer det vara helt tomt nu när jag kommer dit?! det hoppas jag verkligen inte!!

iallafall ska jag keega risgrötspudding när jag kommer hem, ibland är min mamma verkligen för gullig! fysatan va gött det ska bli!

med hårfärgen i håret

sitter precis just nu med hårfärg i håret, mörkbrun/svart den gamla vanliga! detta var verkligen behövande kände jag!! utväxt tycker vi inte om.

var förut iallafall på bodybalance med rebeccan min! suuuper skönt pass var det! det var ju som jag tidigare skrev ungefär som yoga, så man övade ju mycket styrka och typ vighet. intruktören var super duktigt och jag verkligen älskade passet!! efteråt var det också en lång avslapning och det var SÅ SATANS SKÖNT!! det kände jag mig riktigt förtjänt av!

imorgon... phja, vad händer då? det är en fråga som just nu är ganska så obesvarad! är sugen på att hitta på något riktigt trevligt! det löser sig nog!

ispinne

bloggade inte igår eftersom jag pluggade italienska direkt efter jag kom hem efter skolan. sen blev det ett träningspass ihop med rebecca. S-core, ÄLSKART!! det känns verkligen var det tar när man kör det passet!! efter träningen väntade en resa hem på moped i spö regnet, kände inte benen på två timmar efter det!! har nog ALDRIG varit så kall i hela mitt liv!!! fick värma min med dubbla brallor, tre tjocktröjor, två sockar plus duntofflor och raggsockar på, vantar och dubbla täcken. när jag väl fått upp värmen lite blev det en vaaaarm och skön dusch!! har nog ALDRIG duschat så skönt!!!

nu sitter jag här och har ungefär 3 timmars rast eftersom jag inte har italienska förräns kl 13. ganska degigt ändå. efter skolan blir det plugg en ikväll ett pass bodybalance!! det är tydligen något liknande yoga, så detta ska bli spännande!!

Italienskan - non capisco

PROV I ITALIENSKAN PÅ TORSDAG, ORKARN'TE! blir till o plugga till natten

lika bra att be någon annan

min syster sitter vid datan nere, min bror sitter vid datan i rummet brevid mitt och jag ligger vid datan i mitt rum. jennie skrev till mig på msn och frågade vad klockan var och mandus skrev och frågade om jag kunde gå och stänga hans dörr. vi i vår familj är både vi lata och rädda om våra stämband.

för dig ska jag göra det tusen gånger om


chai latte i mitt hjärta

mina söta vänner rebecca o ida har myst hemma hos mig nu sen vi slutade skolan! slutade ju 10:20 idag, INTE FEL! dock slutade inte mina kära vänner då så jag fick ju sitta i skolan och vänta på dom...

sprang ner till esspreso house innnan vi tog bussen förut. jag o rebecca köpte var sin chai latte, SÅ SATANS GOTT!! mmm hade velat börja varje dag med en sån, hade inte varit fel!! dock är det blir ju dyrt och är inte nyttigt för fem öre, plus att det är godare att dricka det ifall man inte druckit det på ett tag!! får längta tills min nästa med andra ord!

beiga harem?!

vill så gärna ha ett par beiga harembyxor alltså!! men så har hm slutat sälja dessa bedårand bralls som där endast kostade 99 penningar?! ÅÅ blir så lack. måste ha ett par!! men vart finns det ett par liknande för en alldeles inte för stor peng? aadu, det undrar jag med!!

kanelbullens dag

efter skolan drog jag hem, käka, sen ner till stan för en snabb solis sen träna lite s-core, grymt var det! det får man göra om snart igen! ska dock köra 110% då så jag kör slut mig helt totalt!!

sen när jag kom hem hade min granne bakat bullar som hon var så snäll och kom och bjöd på! det är ju faktiskt kanelbullens dag idag så då måste man ju faktiskt ta sig iallafall en bulle!

måste sätta mig och plugga italienskan, har prov på torsdag! ussscchh

hurtbulle

tränade förut! lite zumba blev det ska ni veta! skulle gått med rebecca men hon kunde inte, och rebecca h kunde inte heller. och det var försent för mig att avboka så jag fick dra ensam. men där träffade jag rebeccas mamma så vi tränade lite ihop! imorgon är det s-core som står på schemat! ska bli kul att testa på det!


häng hos XL




efter MÅNGA om och men så blev det lite barty igår. super mysiga killar och mina gose tjejor hemma hos viktor. jätte trevligt var det måste jag säga att det var!!

dagen idag

har idag hjälp till hemma med att plocka ihop poolen och studsmattan inför vintern! nu ligger jag och väntar på mat, blir nog fiskpinnar och mos tror jag. det funkar. ikväll är jag inte helt säker på vad som händer än! skulle kanske bli fest tror jag, annars bio med finingarna. om det blir bio så ska jag på kalas efteråt till min pappas kompis. mamma ville väldigt gärna att jag skulle följa med, får väll ställa upp då!

blev lite inlägg idag. haha bloggade ju inte igår så. nä nu skriker magen!! dags för mat!

mina nycklar


hihi mitt söta lyckotroll!

två av de grejer jag köpte igår


en ödonbryns penna som istället för att man målar på huden, målar man håren. den verkar super bra!


min favorit ansiktsmask! man klenar ut den öven hela ansiktet sen stelnar det och då DRAR man av den, istället för att man ska bli kladdig o tvätta av det osv.

elvital


använder just nu detta schampot och balsamet! gör håret glansigt och super lent! satans bra är det!

100 bilder för 29:-

ni vet när jag fick hem 100 bilder på posten? dom hade jag beställt när det var extra erbjudande och betalade då bara 29 kronor för 100 bilder. nu har dom det erbjudandet igen! tänkte ifall det är någon av er som intresserade, jag menar 100 bilder för 29 penningar?! det är ju ingenting!

ullared


laddad för en dag på ullared med bra skor och allt!


jag har kul


godis på vägen ner mmmmm


HAHA degade lite med morgan baa


HAHA coolaste lipsylen!!


god mat efter en lång dag!

dom här bilderna beskriver min dag igår ganska bra! efter den sista bilden så dog kameran... idag var det mysigt iallafall! fick inte köpt mig så jätte mycket, trosor, halsduk, mössor o lite sånt smått bara. fick förresten köpt mig några julklappar till mig själv också haha!

lackar ur totalt!

men förhelvete blogg.se, vad sysslar ni med???????????????????


RSS 2.0