MOBIL SATE!!!

min satans mobil ha svikit mig!! den visar inte mina senaste sms eller senaste samtal. så missar jag ett samtal på mobilen kan jag inte se vem det är som har ringt det! och smsen måste jag svara på direkt jag får dem för sen när jag klickar bort dom finns dom inte längre? åååå blir så frustrerad!!

zumba

var för en liten stund sen på sportlife med rebeccan min. det fanns tydligen platser kvar på zumban så jag, rebecca, hennes mamma och hennes moster bokade platser! ledarens mic var sönder och musiken krånglade lite, ledaren var ganska trist men jag gillade passet ändå! det är skönt att röra på sig!

imorgon blir det ullared. ska bli skönt med en dag ledigt från skolan. förväntar mig inte att jag ska hitta något där nere, men man kan ju hoppas! är ute efter sånna enkla basic grejer, som typ trosor, sport bh och lite andra sånna små saker. har tänkt att jag ska läsa i bilen när vi åker, och så har jag även laddat med godis!! har i uppgift i svenskan att läsa en bok och jag valde "punkindustriell hårdrockare med attityd". haha den låter ju inte särskillt bra men den verkar bra när man läser på baksidan!

nu ska jag sätta mig och lyssna på lite bra musik och bara ta det lugnt!! ska bli fruktansvärt skönt!!

va sugen på äggröra jag blev helt plötsligt!!


lika bra att ta med bondgården på bussen

HAHAHAHA SÅ VILL MIN NO-LÄRARE ATT JAG SKA TA MED ÄGG HEMIFRÅN, ATT DOM SKA VARA HÄR I TRE VECKOR OCH KLÄCKAS OCH ATT JAG SEN SKA TA MED DOM HEM!! hahaha a för det gör jag nog! tar väl med 30 kycklingar hem på bussen då, njaae skulle inte tro det! hahaha

lika bra


nu är jag på gång

kom för en stund sen hem från en hård träning med rebecca h och thea! vi gick bodyjam, jätte kul och jobbigt! efter det blev det en liten solis, blev dock INGET brunare! satan alltså, hatar att det tar typ tre gånger tills det sys att man har solat...

imorgon skulle det blivit sumba men det var tydligen fullbokat?! så jag o rebecca får väl hitta på något annat trevligt! det kommer vi allt att lösa!

deltagarna till svenska paradise hotel 2010


one way or another

igår blev man medlem på sportlife! häärligt! så nu blir det till att köra hårt ifortsättningen med rebecca!

har haft en kort bloggtorka haha, har egentligen lovat mig själv att inte ha det. men råkade bli en iallafall. hade noll insperation osv, ingen egentligen bra anledning så att säga. men nu är jag igång igen!

fredag är det ullared som gäller. blir till att köpa lite bas grejer bara; trosor, strumpor, sportbh(?) osv. kommer nog bli trevligt! åker med mamisen och hennes vännina och kanske kanske ska mina godingar rebecca o ida ta bussen ner samtidigt!!! det skulle varit huuur super!? dom hade ju kunnat åka med oss, ner hade inte varit några problem men vi har inte kombi så om mamma o hennes kompis handla massa så kommer det helt säkert inte finnas någon plats i bilen. men hoppas iallafall att mina godingar kan ta en buss ner!

älskar min mamsi


10:30

GÖTT att italienskan är inställd så jag slutade för en kvart sen! inte ens fel, har bara haft en enda lekiton idag!

random rubrik

bloggade inte igår för att... haha ja, fört att? ingen aning, var på överby på morgonen med min farbror, passade min kusin, gick promenad med min grannes hundar, var så satans dötrött så jag tog en liten tupplur, kom lite folk hem så var social med dem, såg en film och phja, så såg väl min dag ut ungefär!

idag ska jag hem och typ dega, sen ikväll är det träning som gäller, body step!! nu ska svetten flöda

barnvakt


bardey



bilder från gårdagen då vi var på johans lokalfest! trevligt trevligt!

NÄRA DÖDEN UPPLEVELSE

fyysatan alltså!!

det var såhär att jag, rebecca, ida och sara var igår påväg till johans lokalfest. vi gick av bussen på torp och började gå efter de väg beskrivningarna vi fått. vi skulle gå under motervägen, sen svänga vänster, gå längs gamla motorvägen, sen ta första höger och sen skulle vi komma till ett stort rött hus och DÄR bakom skulle lokalen ligga.

så vi började gå, under motor vägen, åt vänster längs gamla motorvägen. sen eftersom de hade sagt att vi skulle ta FÖRSTA höger så gjorde vi det, och vi hamnade in på en liten grusväg. när vi gick där så gick vi förbi en stor typ röd ladugård, och eftersom de hade sagt att vi skulle gå förbi ett stort rött hus så antog vi att vi var rätt.

men när vi gick längre in på vägen så smalnade den av och ledde upp till en gård. vi tänkte att vägen kanske fortsatte genom gården så vi fortsatte gå. men när vi stod mitt på gården så började vi förstå att vi var fel, för vägen slutade där och vi stod mitt på en gård. helt plötsligt hörde vi en hund börja skälla inifrån huset som låg på gården. då bestämde vi oss för att vända men precis då så öppnas dörren till huset och ut kommer en STOR JÄVLA SCHEFER OCH BÖRJAR JAGA OSS!!! vi kuta som in i saaatan ner för en stor backe med hunden precis bakom oss. jag kände hur hunden var preciiiis bakom mig så jag vände mig om och slog den med min påse rakt i nyllet. hunden stannade upp och vände och vi fortsatte kuta. efter en stund slutade vi springa och insåg att vi bara var tre?! ida var väck!! vi ropade jätte mycket efter henne men vi fick inget svar!! efter ett bra tag hörde vi ett litet "-jaa" från SKOGEN och ut kommer ida.

HAHA ida hade blivit så rädd så hon kutade rakt in skogen!! där stod hon och var knäpptyst och försökte höra vart hunden var någonstans.

herre gud, faan va skärrade vi var efter det!! haha DET var verkligen en nära döden upplevelse!!

mina vackra


blir så sugen på en liten waalki bara av att se på mina godingar!!

humor..

kom hem igår och min säng såg ut såhär. HAHA min bror är inte lite dum ens! där tyckte han allt att han var jävligt rolig. idiot


med vänliga hälsningar





duktig är mitt andra namn

hemma efter träningen och är tyvärr inte slutkörd som jag hade hoppats på att jag skulle bli! vi gick på ett box pass och alla som var där hade gått det passet flera gånger. så övnigarna var jätte komplicerade så vi som inte varit där tidigare inte alls hängde med. "-slå en 2:a, 6:a, 2:a, 2:a, 5:a och en spark!" haha och när jag och rebecca började komma in i det tempot och just dom slagen så skulle dom ju självklart BYTA övning till något ännu mer komplicerat. ne så det passet behöver man ju inte göra igen! men är iallafall super taggad på att börja där iallafall så så får det  bli!!

och inte nog med att jag gick en bra promenad med linus förut och precis varit och tränat med rebecca, så sitter jag och äter LAX nu!! jag som egentligen inte ens gillar fisk? men faktiskt så var det god! svängde in en snabbis på laxbutiken idag och handlade lite utav varje. jätte besviken på er sara och klara att jag inte mötte er där! haha nej men jag är fan stolt över mig själv nu alltså!!

nu fan

nu blir det en promenad med linus och sedan gymmet med rebecca!! måste ju inviga mina nya fina träningsskor som min gosmammi har köpt till mig!!

myspys

sov inatt hemma hos anna med henne, rebecca, josefin, ida och emma. vi myste, beställde hem pizza, såg en halv pissdålig skräckis, spelade spel, såg på the last song, åt en massa gottigt och hade super kul!

åkte därifrån ganska tidigt imorse för mamma had lovat att köpa ett par nya sportskor till mig. ska ju börja gymma nästa vecka och då gäller det ju att man har bra skor! kommer bli sportlife för min del och jag är super taggad för det!! nu satan ska man komma i form!!

imorgon är det skolkort. vad satan ska man ha på sig? hur satan ska man ha håret? HATAR skolkort. det värsta är ju att nu är det ett jävla MÅSTE att man inte ser helt jävla förjävlig ut för nu hamnar man ju fan i en skolkatalog som ALLA uddevallagymnasieskolor kommer få och vara med i. fuck.



orienterings sate

gröt i skolan idag!!! satan va oäckligt!!!
har troligen orientering idag på gympan och jag är fruktansvärt otaggad för det!! hoppas stig tar sitt förnuft till fånga och låter oss vara inne eller spela brännboll.

ikväll iallafall blir det bara mys. ska sova hos anna med några gos och se skräck- och grinfilmer.  och såklart KUNGARNA AV TYLÖSAND! mihi!

en steg före

så sitter jag och väntar på kungarna av tylösand vid tv:n och så blev jag påminnd nu om att det bara är tisdag?!?! faaaan, nu blev jag riktigt besviken

love the life you live

en kopp varmt te, vinden susande utanför fönstret, regnet smattrandes mot taket och min spelningslista "relax" är på låg ljudnivå. finns det något med underbart?

så kan det gå

kom precis hem efter att jag och matti fick lite lift hem av eric, som ganska nyss fått körkort, och han vänner! hahaha matti stackare, lille omvägen hon fick! och dom andra i bilen med förresten! allafall så kom jag hem en halv timma innan vad jag egentligen skulle kommit om jag hade tagit bussen, så det var ju inte fel!

phja nu sitter jag iallafall och har precis stoppat i mig en rostad leverpastejsmörgås, muummms! nu ska jag plugga lite och sen ska jag troligen vara så duktigt så jag ska baka till mor min! får se på detta lite

uppdatering från geografilektionen


rubrik

har mysigt jätte mycket med min älskling rebecca h i helgen. tråkigt att vi inte ses så ofta nu för tiden! får bli ändring på det!
var på överby idag också och fick köpt mig en suuuper gosig halsduk! beige, inte ens fult! är jätte ute efter ett par beiga harem, men det finns satan ingenstans?! tipsa gärna ifall ni vet någonstans det finns!!
imorgon är det skola och jag är inte taggad alls... fan hade gärna hellre velat sova ut imorgon.

thank god for smoothie


plugg och bak

har precis bakat samtidigt som min lillasyster har förhört mig på europas alla länder och huvudstäder. kan äntligen allihopa nu!! har prov på dem på onsdag så det är skönt att jag bara behöver repetera fram tills dess.

bakade ett jätte gott recept som rebecca tipsade mig om. degen till hallongrottor med en dumle ner tryckt i, in i ugnen och sen på med en noblesse. super gott!!

as schnygg


har totalt förstört mina armbågar!! spruckna, torra och kliar. så nu sitter jag här med armbågarna insmörjada i baby olja och plastfolie och hoppas på att det kommer hjälpa!!

dum av dig




livet som cancer sjuk

måste tipsa om en otroligt inspererande blogg som en 17-årig tjej som heter beatrice driver. hon bor i stenungsund och studerar i Uddevalla ( hon har nu dock tagit ett års uppehåll från skolan) som i början av detta året fick diagnosen att hon hade cancer. beatrice är en otroligt stark och inspererande tjej och hennes blogg är jätte bra. tycker verkligen att ni ska kolla in den!!

http://bissy.blogg.se/

planer för kvällarna mina vänner

då undrar jag vad som händer till kvällen? mammsen vill att jag ska med till min morfar och äta räkor och se på idol! och har inte hört något annat om ikväll så det får troligen bli mina planer. mysigt!!

men då kommer där ännu större frågan; vad händer IMORGON? haha, alla ska ju tydligen på fester åt olika håll så det verkar ju inte vara särskilt många som är fria att hitta på något? phjaa på morgonen imorgon åker jag nog till min farbror iallafall. får väll vara ett litet mysterium då vart kvällen för mig imorgon...

jockiboi = ÄCKEL!!

måste säga att jag är helt såld på programmet kungarna av tylösand som ni kanske har märkt. och för er som också kollar på det programmet och igår såg det andra avsnittet så vet ju ni lite hur jockiboi är. i programmet kletar han in hela hans snopp med köttbullar och senap, runkade i de andra medlemarnas sängar och förövrigt visade penis så ofta han kunde.

det visade det sig precis att han även gör i HANS BLOGG!! FYFAN vilken äcklig människa han är. efter att jag besökt hans blogg och sett att han har lagt ut camvideor där har onanerar och nakenbilder när han ligger i sin skinnsoffa med hela snoppen inkletad i chokladbollssmet blev jag bara så fruktansvär äcklad!!! fyfan vilket svin!


om å om igen


två timmars rast och vi bara degar i biblioteket. just nu så fyller om å om igen mina öron med pelle almgren och WOW lixom. niiiiiice

inte tungt eller?

tungt att mamma tvättade mina sängkläder idag och jag inte har bäddat min säng med dom än. tungt att jag måste ställa mig och STRYKA dom innan jag lägger mig. TUNGT


missa inte!

HOPPAS NU INGEN MISSAR KUNGARNA AV TYLÖSAND KL. 22:00 IKVÄLL DÅ!
DET SKA DÅ SATAN INTE JAG GÖRA IALLAFALL!!

pannkökor


stekte mig precis lite pannkakor duktig som jag är! sen blir det väll plugg och kanske en snabb walki med min gode vän linus. nu ska jag hugga in på mina godiga pannkökor!

det är så det ska va

igår blev det inte mycket bloggande från min sida, ett inlägg bara? dåligt lina, minst två om dagen är det jag strävar efter!!
har precis haft geografi och sitter nu och väntar på att matten ska börja. sen är det mat, hoppas det är något godit för jag är vråål hungrig!
hade egentligen velat dra till ku ikväll och kolla till de nya konfirmanderna, är ju ledare och jag var knappt där när 95:orna konfirmerades så jag har inte varit där på hundra år känns det som. nu är det ju 96:orna som konfirmeras och därbland min broder. HAHA shit dom som är så små?! fattar hur 92:orna kände när vi 94:or började!
vill bara säga att jag såg på idol igår!! haha rebecca som har tjatat att jag måste se det! tyckte avsnittet igår var sådär, idol har varit bättre. men hon som andreas träffade i LA var ju super duktig!


en fika på stan


jag och rebecca när vi satt på espresso house och väntade på vår käre ida

ibland är min bror bara för söt

ice age 3 hade inte ens varit tråkigt att se nu, jobbigt att man slarvat bort filmen bara..............................
MEN TUR I OTUEREN DÅ SÅ HAR JAG EN BROR SOM IBLAND BESTÄMMER SIG FÖR ATT VARA VÄLDIGT UNDERBAR MOT MIG SÅ HAN HAR LADDAT NER DEN TILL MIG! ååå han gjorde precis min kväll!

mina små bebisar


här är mina sju godingar!!

HAHAHA bloggrape

IDA RAPEADE MIN BLOGG LITE.  ida är en snopp......................

svar till klaris och till er som undrar

ANGÅENDE MINA KATTUNGAR, jag har ju som sagt sju stycken och tror bara att två stycken är borttingade. katterna är inte till salu, VI GER BORT DOM!! för om vi inte hittar någon som är intresserad av dom så måste vi tyvärr avliva dom, för vi har ingen möjlighet att ta ha kvar dom.

min katt och nu kattungarna bor bara på vår toalett hemma; för min pappa är allergisk. smart att ha katt när en i familjen inte tål dom? men vi måste ha katt eftersom vi bor på landet och vi har möss och liknande utomhus. så om dom bara är ute och på toaletten så är det ingen fara för pappa.

katterna är ingen speciell ras, utan helt vanliga korthåriga bondkatter. det är tre skölpaddsfärgade (orange, svart, brun), en grå och två svarta. katterna blir inne- och utomhuskatter och Tarja (kattmamman) lär dom att gå på lådan redan från start, så de blir direkt rumsrena.
kattmamman är en super trevlig och gosig katt, och tidigare kattungar har blivit helt underbara!!


SÅ ÄR DET NÅGON SOM ÄR INTRESSERAD SÅ SÄG TILL SÅ FÅR NI EN OM 12 VECKOR!!

någon som är intresserad och undrar något så är det bara att höra av sig till mig på något sätt!

FOTAR DOM SEN NÄR JAG KOMMER HEM!!

snoppppp

snopp på allt och alla

yummie

åh, vad jag är sugen på en stor och fet.....varnkorv !

kungarna av tylösand

HAHAH helt klart sjukaste programmet!!! man bara måååste se det!!! onsdagar kl 22:00, MISSA INTE!!!
för er som missade i onsdags så gör som jag och se det HÄR!
värre än paradise hotel!!

kattungar

min katt var ju aaas gravid för typ en och en halv vecka sen, så kom hon hem en dag i förra veckan och var smal igen? så vi fattade att hon fött kattungarna ute. så vi har i flera dagar letat efter kattungarna och hittade idag SJU STYCKEN ute i vår ladugård!!!! sju stycken?! det är ju fan förjäkligt!! men söta är dom!!

beautiful


hittade dessa underbart vackra bilderna på http://myltan.blogg.se/. blir så fruktansvärt avundsjuk när på folk som kan rita såhär snyggt!!

wroom

jisses vad det började regna helt plötsligt?!

kom precis hem efter att kört lite med farbrors bil. en väldigt kort sträcka dock, men fan jag är grym alltså. jag är fan bilkörare i blodet.. HAHA, nej men ärligt kul var det!

nu ska jag lägga mig och kolla på cars, haha passande!

minx


åååå hade så gärna velat ha minx naglar!! vad jag har förstått är det en slags plast bit som man lägger på naglarna och att man sedan typ värmer eller något så plasten formar sig efter naglarna. hade så gärna velat ha i silver!! sjukt snyggt!! kostar dock 400-500 kronor att göra och det håller i typ bara 5-6 dagar...

mina underbara


har haft en underbart mysig kväll med mina underbara tjejor!! lagade godig mat, såg på en bra film som jag för tillfället glömt namnet på och bara myste! puss på't

saturdaynightfever

nu sitter jag i min säng och lyssnar Erik hassle. snart kommer ida och då ska vi bege oss vidare till rebecca för lite mys med mig, ida, rebecca, sara och klara. kameran är med och nu ska jag bara hitta lite bra filmer som man kan ta med sig!

oh baby I can't wait


någon av dessa godingar ska det bli.. snart så


så satans klumpigt

ÖNSKAR ATT BILDERNA I DET TIDIGARE INLÄGGET VAR LIKA MYSIGA SOM DET VERKLIGEN VAR ATT BADA, men icke. tog bilderna innan jag gick i badet. när jag la mig ner i badkaret råkade jag lägga håret i ett av värmeljusen så jag SOM TUR VAR brände upp BARA några hårstrån! tur i oturen så att säga, hår brinner ju jävligt snabbt så det var ju tur att håret inte tog eld så att säga!
även fast det var bara typ tre hårstrån som brändes så luktade det iallafall APA i hela badrummet!! så där gick det satan inte att bada förrens jag hade vädrat hela satans satbadrummet och sprayat med satans sathårspray! och innan det var gjort så hade allt skumm hunnit försvinna så fick bli ett bad bara för att göra mig ren.
SÅ SATANS TYPISKT!!

mitt fredagsmys


hjärta

kollar på en massa videor från när min lillasyster var sjuk. nu förstår man ju lite mer än vad man gjorde då. gumman min.

dessa bilder kommer få pryda min vägg



NU HAR JAG FÅTT HEM MINA BILDER SOM JAG FRAMKALLADE!! vet inte riktigt än vart jag ska göra av dem, typ sätta upp dom på väggen? eller något, vill göra något  roligt av dem!! kanske göra ett album? för de flesta bilderna är ju från sommaren -10.

gustavsbergsdagen


idag var hela agneberg och sinclair på gustavsberg och gick en massa stationer osv. mycket mysig dag måste jag säga!

snart dags för natten

ligger och myser framför godingen min och skall snart upp och borsta tänderna för att sedan få en lång natts sömn så jag är laddad och redo för imorgon! imorgon är nämnligen gustavsbergsdagen! kom att tänka på att jag har ingen mat tills imorgon? en cactuz sallad hade inte ens suttit äckligt. undrar om man hinner köpa det innan skolan börjar? har cactuz ens öppet då? hm får se hur jag löser denna kniviga situation...

från xp till vista

fick precis min windows xp till en windows vista/ apple macbook (temamässigt iallafall). snacka om att jag är rååå high tech!



rackarns byracka

HAHA min bror lekte precis upp min hund så hon bet sönder hans kalsonger, SOM HAN HADE PÅ SIG!! HAHAH jag höll på att skratta ihjäääl!! haha två centimeter åt sidan och hon hade slitit av hela klockspelet!! tur i oturen ändå

design

thja, nu när jag är seriös bloggare igen (haha) så funderar jag på att göra om min blogg lite. typ SKAFFA en design; den jag har nu är ju inte direkt någon design om man säger så. men vad satan ska man ha får header? åå är super dålig på sånt här!!

nu är datorn min!

inte ens fel! sitter i biblioteket just nu och degar lite med min lilla goding!! ska snart dra mig för att slänga i mig en bit mat!

hänger i biblioteket med ida o endrit lite ba


love at first sight


här är denna goding som jag bloggade om häromdagen!! för mig är det ett lite random märke (?) haha känner inte riktigt till det, men dyr var den o luktar gott gör det!! OCH NU ÄR DEN ÄNTLIGEN MIN!!

pusslar lite hos josey ba



hjälp mig med spotify någon snälla

ÅÅÅ jag blir så arg!! jag har aldrig haft ett spotify konto, jag har alltid lånat av folk som har haft konton som de inte använder. men nu när alla helt plötsligt ska börja använda sina konton så står jag här spotifylös? o nu när jag hade tänkt skaffa mig ett konto så kan man inte det längre?!?! ååååå, har skaffat mig ett gratis konto men man kan bara lyssna 20 timmar i MÅNADEN då!! jag menar, det klarar jag mig verkligen inte på!!!

någon söt goding som har ett konto som ni inte använder som jag kanske skulle få kunna ta över? eller kan fixa ett sånt där gammalt konto som man kan lyssna gratis o hur länge som helst? ååå jag blir så trött!!

update: såg din kommentar cornelia, men det är såhär att man har ju 20 timmar i månaden hela året. dvs att när jag användt mina 20 timmar en månad så får jag vänta tills nästa månad för då får jag 20 nya timmar, fattar du? alltså jag får ju nya timmar hela tiden, men bara en gång i månaden. så hade velat ha ett sånt konto som man kunde skaffa förr!

swallow


hittade den här suuuuper snygga ringen på Phines blogg som jag bara MÅSTE KÖPA!! det är en två fingers ring tydligen, och så snart jag hittat den så kommer den pryda mina fingrar!!!!

måste ha

gick på stan förut o hittade sveriges godaste parfym, MÅSTE HAAA!! kommer inte ihåg vad den hette men det ska jag snart ta reda på! sprayade på mig den förut och SAAAATAN va gott jag luktar just nu!!!!

grattis rebecca!!

idag fyller min kära vän Rebecca år, grattis gumman!!!
fick firat henne lite på stan idag, gav henne paket o fikade på stan. super mysigt!! blir väll att fira henne mer till helgen skulle jag tro!

idag har även min morfar namnsdag så jag o min bror hade tänkt cykla till honom snart med lite bullar o fira honom lite. gulliga barnbarn vi är ändå!


toy story 1

har precis käkat lite jordgubbar o ska nu dra mig uppåt till min brors rum för att kolla lite på toy story 1 som han så snällt har laddat ner till mig! förövrigt har skulle vi ju fått datorerna på onsdag, men näää lika bra att skjuta upp det till torsdag visst. satans sate.

lite krök hos anna ba igen






och där var sommaren slut

nyvaken och slö som satan. har lovat mamma att baka, satan så får göra detta nu.

gårdagen var mycket trevlig! alla mina goda tjejer var hemma hos anna där vi grillade o chillade lite. ytterst mysigt! bilder kommer så fort jag kan slita mig från baket!!

hos munken


nyvakna

vaknade nyss i rebeccas mysiga säng! har sovit som en kung!! ska snart bege mig hemåt, först blir det frukost o en sväng till willys för att köpa grillgrejer till ikväll!
gårdagen var jäkligt trevlig. gött häng hemma hos jesper med gött folk. det tackar vi för! langar bilder när jag kommer hem!

och kvällen har bara börjat


kvällens planer

sitter nu hemma hos min kära vän rebecca där vi just nu gör oss lite iordning osv. snart kommer klara och sara så ska vi käka lite pizza! senare kommer ida hit också så blir det lite förtäring och senare drar vi oss vidare till jesper för lite häng!

nu ni!!

japp så blir det! nu måste jag börja blogga igen! efter alla kommentarer från några av mina söta bloggläsare så har jag nu blivit övertalad! här på lillalina så börjar jag igen!

måste säga att jag just nu är slappt slö alltså. idag har min sköna klass startat en blogg! haha alla mina små puddingar alltså! så om ni vill hänga med lite i vad som händer i vår klass osv så besök gärna http://sptiod.blogg.se/. dock tror jag inte att et kommer vara så mycket bloggande än så länge, men satan det kommer!

blogga mer?

funderar helt seriöst på att börja blogga igen, så som jag alltid gjorde förr? för nu lägger jag ju bara upp bilder om jag varit någonstans. kanske ska satsa på att börja blogga PÅ RIKTIGT igen? men då är frågan, en ny blogg eller bara börja om på nytt här på gamla goa lillalina igen? hmmmmm får allt suga på den karamelen lite till

RSS 2.0