packar inför kusten

hallå mina kära vänner! vaknade halv 1 idag, inte likt mig!! satt ju dock uppe till 3 och såg på drömkåken så det kanske beror lite på det.. imorgon åker jag till kusten iallafall, med min familj och en grannfamilj till deras stuga. kommer bli super skönt! ska vara där i en vecka, eller ja måndag till fredag, och det är ju på både på gott och ont om man säger så. gott för att jag älskar att vara där ute och det är skönt att komma ifrån allt ibland, och ont för att man missar så mycket är hemma tycker jag? nu är jag iallafall mitt uppe i packningen, ska försöka ta en massa kort så lägger jag in dem när jag kommer hem!!

midsommar i grebbestad





midsommarkvällen spenderades med mina kära vänner i den vackra staden grebbestad! riktigt synd att rebecca inte kunde följa med bara! hade grymt roligt måste jag säga! tacka alla för en suverän kväll!

en snabb tripp till göteborg




idag var vi i göteborg en liten snabb sväng för att bara checka läget. rebecca var också med men hon fick jag ingen bild på? fick iallafall köpt mig en långklänning och ett skärp.

love at first sight



midsommar frågan

hallå alla mina godingar!! idag har jag varit och städat hos min kära morfar. efter det blev det en sväng till ida där även rebecca var. imorgon bär det av till göteborg med mina fina vänner för en dag av shopping, blev väl mest att umgås för min del skulle jag tro för det tryter om pengar just nu. skulle egentligen städat hos min mammas bästavän Cathrine, men hon var så söt o sa att eftersom jag ska till göteborg så kan jag ta det nästa vecka istället!

sen kom karamellen som jag tror de flesta ungdommar suger på just nu, vad händer på midsommar? jag har super lust att vara med alla mina vänner o ha super kul!! men vart? det är frågan alltså...

mamma anna vettu


haha älska svaret anna fick av sin mamma i lördags hemma hos matilda!!

en dagstur till hafsten


har varit på hafsten idag med! dock var det endast en dagstur som gjordes dit idag. fint väder som satan när vi åkt ut dit, men efter ungefär en - två timmar blev seriöst piss. vad satan är det med vädret nu för tiden? skiftar från varmt till kallt hur snabbt som hellst. sjukt.. jaja, hade super mysigt som vanligt med mina tjejor! fick ta kort på josefins vackra sår igen, när det blivit en skorpa. haha gumman, ser inte alls jätte skönt ut.

födelsedagspatajj för matilda




igår var jag på matildas födelsedagspartajj, grymt kul var det!! matilda fick en kortlek av mig o ida, sanning eller konsekvens, som vi spelade o herregud vilka grejer man skulle göra! det var alltifrån att klä av sig till underkläder o ställa sig på alla fyra o låta någon i rummet smiska denne 5 gånger till att smörja in sig så sexigt man kan med bodylotion. senare drog vi till jens en stund o kollade läget. efter det trog vi hem till rasmus mann. SHIT jennifer höll på att ramla ner för ballkongen på övervången!! jag trodde seriöst hon skulle dö!! tur att christoffer fick tag i henne säger jag bara! grym kväll iallafall måste jag säga!

då var det äntligen ur vägen!

JAG KLARADE MOPPEPROVET IGÅR!! dog så glad jag blev haha, massa hade skrämt upp mig och sagt det inte är ofta som man klarar provet på första försöket, men det gjorde jag!! fysatan va härligt det är att ha det ur vägen nu!! så första turen med min pärla blev till stan för att köpa present till tilda som har födelsedagstjejmys ikväll! haha måste få kort på när hon öppnar allas presenter, det kommer bli förjäkla kul!!

grillkväll hos linn


igår var jag hemma hos linn och grillade med redigt trevliga tjejor! på kvällen senare kom det även ett gäng killar och jojnade vårt mys! HAHA tilda rev ner en hylla i linns rum, o jennifer fick alla gejerna som var på hyllan rakt i huvudet!! HAHA o emelie fick kort på det i samma sekund som den gick av, måste ha tag i det kortet!! förövrigt hade jag väldigt trevligt!

moppeprov

och så var jag det typ sista 94:an som inte har tagit moppekort än haha. ska göra mitt första fösök på teoriprovet idag, jag är SUPER NERVÖS!! vill så jäkla gärna klarade, eller nej.. jag SKA klara det!! orkar inte sitta fler timmar nere på tarfikskolan o plugga! nä, så idag gäller det!! önska mig lycka till!

hafsten






har spenderat gårdagen o morgonen idag på hafstens camping med mina kära vänner anna, ida o josefine. josefin gadd kom även förbi en snabb sväng, hon hade ramlat med moppen lite tidigare så hon hade skrapat upp sig lite här o där stackarn! rebecca skulle också hängt med om hon inte hade jobbat! Vi sov i Annas mormors sommarstuga o bara njöt av solen! sjukt mysigt har vi haft det!!

glass i värmen kvart över 7


ang. inlägget slutbetyg


oj det tänkte jag inte på, får tacka för att du påminde mig!

ett smakprov mina vänner


skolavslutning





slutbetygen




mer bilder kommer snart...

klassresa i ljungkile

tänkte bara slänga in de två glassigaste bilderna från klassresan igår! filips saftiga tå och bassams vaxade ben
'

s+j hihi

gaaaaaaaaaaaah dog bara lite när jag såg den här bilden!! så jäkla fin bild!
ååååå så söta!!! visst blir man bara så avundsjuk, vill också ha någon att pussa på haha
var bara lite tvungen sara hehe

RSS 2.0