nrj

drog till göteborg o hängde lite med andreas wijk bara

göteborg


var i göteborg med linus häromdagen! vi kikade runt lite o käkade gott! mycket trevligt!

oså har jag ett sugmärke på låret?!


-

you can spend minutes, hours,
days, weeks or even months over analyzing a situation;
trying to put the pieces together,
jutifying what could've, would've happned
... or you can leave the pieces on the floor and move the fuck on

på promenad genom stan


igår var jag hemma hos rebecka med några godingar o kollade på never back down, bäste filmen o inte fula killar i den direkt!! sen tog vi en liten promenad till stan o kega sen hem till rebecka igen. super mysigt!

mys @ saras


som i förrgår natt hemma hos sara! super mysigt var det! vi såg på min stora kärlek och på sherlock holmes. jag har hört massa dåligt om den sherlock med jag tyckte den var jätte bra! sista bilden är bara fööör söt! herre gud har dessa människor varit såhär små? über gulliga iallafall!!

göteborg med mina godingaridag gick jag upp med tuppen o drog mig till göteborg med några goa vänner! fick shoppat mig lite småsaker, åkte ju mest med för att vara social med mina be-ruds. FÖRRESTEN, ni ser den bilden med en hand på min handled? det är ett ARMBAND!! coolt men äckligt. iallafall har jag haft en super mysig dag!! är bara hemma nu snabbt o vänder för ska om en liten stund bege mig till sara där jag hade tänkt spendera min natt!!

angående din ko julia...


grill o mys med några utav mina kära vänner hemma hos min käre vän matti. super mysigt med min tjejor!! mindre mysigt var att åka moppe hem på natten sen!! FYSATAN!! fulla folk som stannar en mitt i vägen, 179 minusgrader, mörkt o jag som hatar rulgrus är super skrajj när det är mörkt!! satan, men det gick ju bra iallafall

mys med rebecca h lite ba


natten mellan måndag till söndag spenderade jag med min käre vän rebecca h. mycket trevligt!! fick bara kort på vad vi åt hehe trist men aa ni får läskas lite av det bara! haha gud, två inlägg på raken med bara kort på mat? hehe oops då

mmmiddag


slöa lite hos rebecca bara o så blev jag rebecca o ida lite hungriga. vi tog lite olika o så att säga utforskade maträtternas spännande värld lite bara

myys bara myys


inatt sov jag o mina goa babes hemma hos min kära vän klara!! vi skulle egentligen dragit på ferre med a, så blev det inte. vi grillade vid stranden, rebecca klara o sara tog ett nattdopp, vi såg spiderman o bara myste till 100!! suuuuuper trevligt måste jag säga!!

lite krök hos anna bakvällen spenderades hos anna där man var bjuden till lite krök med massa goa tjejer! massa mys med mina underbaringar! sen drog vi till staden lite för att tjacka en burger. stan var död men burgern god! drog hem i en ovanligt tidig tid, gott det ändå faktiskt. super kul kväll iallafall måste jag säga!!

avskedskalas för freja


har etttusenfemhundrasjuttiofem bilder till från denna underbara kväll så det fick bli några få av dom som hamnar här!
igår var ju jag som sagt på liseberg, men åkte hem tidigare för att hinna med till frejas avskeds kalas. hon ska flytta o gå på ett gymnasium i lund. kommer sakna det bruden! självklart kommer vi inte sluta ses bara för det!! nejnej på loven är du vår freja!
igår var det iallafall super mysigt!! hon hade sin lilla tillställning ute i en typ lada, eller lite loge typ. där serverades massor av godis o under kvällen lekte vi lekar o sjöng karaoke! riktigt mysigt måste jag säga! hoppas du får det bäst i lund nu frejs!!

lisebergigår blev det en snabb sväng till liseberg för min del. åkte dit med min käre familj o min gode vän linus! hans lillasyster var även med o pappas kompis o hans dotter. iallafall så hade jag super kul! vädret i uddevalla var svin dåligt så det fick bli långa jeans, det ångrade jag ju ganska mycket när vi kom till liseberg. vädret var super bra!! det var en riktigt lyckad dag!

förfest, fest, fjorden
bilder från förfest hos emelie, fest hos patrik och sen fjorden från i lördags! super trevligt var det måste jag säga!

RSS 2.0