herr nilsson

idag var jag på kalas hos min lilla kära kusin elvira som fyllde hela tre bast idag. stora flickan nu! haha och hon har en såndär leksaks ödla som hon leker med. och den har hon döpt till herr nilsson? hahaha, det tyckte iallafall jag var lite komiskt..

later that night


lite om idag, lite om igår

kom alldeles precis hem från en liten överby sväng. köpte mig inget speciellt.

gårdagen blev det käka på pingvin med tjejorna och efter det blev det "snabba cash". den var sådär, hade mycket höga förväntnigar på den så jag blev lite besviken. minns heller inte jätte mycket av handlingen eftersom jag gjorde det vanliga misstaget att dricka för snabbt och bli så satans kissnödig så jag inte kunde konsentrera mig på något! tänkte att jag skulle hålla mig men det gick fan inte, så jag som satt i mitten av raden fick springa över alla människor o springa på toaletten. haha sen fick jag se resten av filmen från gången eftersom jag inte vågade springa tillbaka till min plats... menmen, jag hade en mycket trevlig kväll ändå! bilder kommer när jag fått som, som vanligt.

magnum

vet ni hur jäkla sugen jag är på en stor pizza just nu? typ såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket. härligt att jag ska äta det med mina girls imorgon då.

turn the lights on


inte allt för seriösa i likadana brallor

tom peng pung

jag måste handla känner jag just nuuuuuu. ååå jag fick ett sånt där shoppingsug, brukar ni få det? haha jag är kanska lite wierd men, eller nej stryk kanske föresten. ge mig lite pengar tack. bock nig hej

klant

skrev precis ett inlägg men råkade klicka rutan. orkar inte skriva om det, skrev ändå inget viktigt

-


äntligen

klockan 22:00 är det, som det var förra måndagen vid samma tid, dax för: PARADISE HOTEL!
någon är beroende...

då var tapeten vald

jag har ju haft planer hit och dit hur jag ska göra med mitt rum. ett tag var det hel vitt som gällde, ett tag var det beige. har även haft i mina planer att ha en fondvägg som skulle vara brun?ja, min beslutsångest är förjävlig.

men nu iallafall har jag förhandlat lite med mig själv och kommit fram till att jag SKA ha en fondvägg och vilken tapet jag ska ha där. dock har jag än inte valt vilken tapet jag ska ha på resten av väggarna...

här är den tapeten jag för tillfället har valt att ha på min fondvägg. haha ja vi får väl se om jag hinner ändra mig tills tapetseringen är genomförd.

jag har mått bättre

för tillfället känner jag mig inte alls bra.
mitt huvud väger minst 8kg, känner mig jätte varm, magsäcken ligger nästan i halsen på mig och känner mig bara allmänt sjuk. ska ta mig en alvedon och mysa ner mig framför en bra film.

beslutsångest

imorgon efter skolan ska jag kolla tapeter med mamsen (äntligen). dock har jag INGEN ANING om vad jag vill ha för några.
pappa tittar även moppe till mig, men jag har inte bestämt mig ifall jag ska ta kort eller inte? jag menar det är ju bra nu till sommaren o så, men tänk om jag vill lägga dom pengarna på något annat? jag skulle behöva en bärbar dator, ska jag lägga pengarna på det istället då? eller på inredning till mitt rum?
åt pipsvängen med med min beslutsångest. hur fan ska du lösa det här lina?


finns inget stopp

jag och mamma kom precis överens om att inte köpa chilinötter mer på ett tag.
jag äter ihjäl mig på dom.


hade inte varit fel

SÅ ATT VARENDA KOTTE SOM LÄSER DEN HÄR BLOGGEN VET
SÅ VILL JAG VÄLDIGT GÄRNA TATTUERA MIG.


bästebrudarna

gårdagen blev oerhört lyckad måste jag säga. massa sköna brudar o en massa mys! blev taco sådär i början av kvällen, sen maaaaassa fettisgodis, prat o skratt. ja detta måste vi göra om snarast möjligt! tror tillochmed närmare bestämt att skulle hamna hos klara? ja det ser jag fram emot!








då var ett av mina livsplaner avklarat

skaffat mig mitt framtida SYMÖTESGÄNG!

...bara för att lixom

kände bara helt plötsligt för att bjuda på denna oerhört seriösa och sexiga bild på mig

pulkadag

jag är så jäkla off på bloggen nu känner jag. orkar inte...
idag har det varit pulkadag i skolan. aaaaasa kul! slog dock i foten ganska hårt när jag o adam åkte bob. började även blöda näsblod för att det var för kallt? mmmmm gaat. fick även revanch på max o mulade honom. rätt åt honom. och jens o marcus bröt av ett toalettlock o åkte pulka på den. haha skön dag!


imorgon är det tjejkväll hos ida, det kommer bli GREAT!

ett inlägg tillängnat min bästavän ida

grattis på fördelsedagen min bästavän.
älskar dig av hela mitt hjärta.










one way or another


gymnasieval

jag vet fortfarande inte vad jag ska välja. fuck it


lip pumper

vet inte om ni har hört talas om det men det finns något som heter lip pumper?  det är ett slags läpplans men som förstorar läpparna.
jag, rebecca o anna testade det tidigre idag. HAHA, shit ni skulle sett oss. typ hej anka! när man tar på "läpplanset" så blir man vääldigt glansig (nähä?!) o det får läpparna att börja svida så dom svullnar o blir JÄTTE RÖDA! vi såg riktigt kul ut! dock blev läpparna inte jätte stora o svullnaden gick ner efter ett tag, men ändå? sicken jäkla uppfinning haha


vitavinter

har varit ute i snön hela dagen idag. eller ja, jag vaknade halv 12 så i ungefär 3 timmar då? har grillat med några grannar o åkt lite pulka. nu sitter jag med stelfrusna fötter o väntar på att mamma ska ge mig varm choklad.

fotot är taget av linus igår

snart strömlösa

nu kommer vi alldeles strax få strömmavbrott. lamporna har blinkat några gånger o några av mina grannar är utan. så nu har vi spolat upp vatten, laddat telefoner, poppat popcorn o tänt värmeljus så vikan klara kvällen.

cupcakes



...

gårdagen var jätte mysig! jag, malin, ida o rebecca var hemma hos ida o såg på när mörkret faller. bra film tycker jag verlkigen. åkte hem senare på kvällen, o somnade direkt. trött som jäsiken! idag började dagen med att jag såg den allra allra första johan falk filmen, livvakterna. eller jag tror att det är den som är först? skit bra iallafall, gillar verkligen johan falk filmerna! synd att frank wagner inte är med ändå från början, han är ju bäst i hela serien!

snabbt inlägg bara

sitter o väntar på att maten ska bli klar, sen ska jag bege mig till ida där kvällen kommet tillbringas tillsammans med ida, rebecca, jag o malin. kommer bli mys! tror dock att vi kommer rulla efter kvällen, haha mazzzzza godis o chips ska fylla våra magar.


panties

var förut på torp o fick fyndat några trosor. endast 20 rikstaler styck. gilla!




jag måste se snabba cash!


är typ helt kär i han som har huvudrollen, joel kinnaman, sen jag sett johan falk-filmerna. han är gryyyyym


eliten

haha måste bara glänsa lite. förut när jag o några till stod och väntade på bussen så hade vi snöbollskrig. o jonathan puttade ner typ alla i snön o mulade dom. så kom han fram till mig o när han puttade mig så fick jag tag i hans krage o drog ner honom brevid mig i snön. då låste jag fast honom med benen så han inte kom loss, o så mulade jag honom med as mycket snö! HAHA!  o det allra roligaste var att han fick aldrig mulat mig!

blabla

nu har jag precis kommit hem efter att ha varit på ku. trevligt värre jaa.

skolan idag har varit lugn, sista lektionen satt vi och lyssnade på syvgunn o hennes tjat. sen drog vi till stan halv 2. checkade lite på stan med ida, rebecca o malin. sen har dagen bara rullat typ. 
 
haha föresten, imorse när vi skulle åka bussen till skolan så hade det ramlat ett träd över vägen så bussen inte på något sätt kunde ta sig förbi. bussen hade inte ens hunnit halva rundan, så han fick backa 1km med bussen o sedan vända. sedan körde han oss till stan o struntade i alla andra som inte hade blivit upphämtade? dock så gjorde ju det att vi kom i vanlig tid till skolan, jag som hade hoppats på att vi skulle missa so-passet.

nu är jag trött, ska nog ta o se på den allraallra första johan falk filmen lite senare. tänkte ifall ni ville veta

jag förbereder mig

alldeles strax börjar paradiset o då sitter jag klistrad vid tv'n i en timma. francesca är ju tillbaka så detta kan bli jäkligt kul! idag är det ju pandoras ask o parsermonin, de två bästa avsnitten i veckan!

är faktiskt besviken för att dalin åkte ut, tyckte hon var så satans blåst o en typisk PH människa! haha men lite komiskt var det ju att ALLA ställde sig vid greta i dödskampen. och han nye kilen förresten, han verkar ju hel knas? haha går lite udda o ensam o tittar på fjärlillarna. haha ja, jag tror att det är han som åker idag faktiskt.

btw, andreas kommer 98% säkert också komma tillbaka!

ny header

inte helt nöjd, men den får sitta där en stund så får vi se hur jag gör sen


jag är så kräsen

vaknade klockan 7 imorse o STRÖMMEN HADE GÅTT. jävla lane. seriöst en morgon kan verkligen inte börja sämre.. hade igår tagit upp bröd ur frysen som jag hade tänkt att jag skulle äta till frukost, o självklart hade jag tagit upp ROSTBRÖD!? så jäääkla typiskt! o att äta dom råa utan att ha rostat dom fanns lixom inte på tanken! så äckligt ju!
fick struta i frulle, o även lunchen i skolan hoppade jag. det var fisk i currysås med potatis mos? euh
seriöst vad tänker dom-som-bestämmer-vad-för-skit-vi-ska-äta-i-skolan med ? haha så jag har i princip levt på kärlek hela dagen istället. nä men köpte lite frukt på rosenhäll som jag knaprat under rasterna faktiskt.
jaja nog talat om mat, imorgon ska jag til ku med hajdi. konfan har börjat nu igen, o då får man ju lixom vara där o passa dom små änglarna, hehe.

har egentligen redan sett den

nu: johan falk på tv4


det måste väl vara ett skämt eller?


hahaha  

bambi på hal is

igår när jag o ida skulle gå från videomix till willys så var jag så upptagen av vårt samtalsämne, så jag såg inte bamse isfläcken som var precis framför mig. så jag trampade rakt på den o halkade så jag ramlade baklänges o landade raklång på marken precis framför ett gäng killar. HAHA. o samtidigt som jag ramlade gav jag iväg ett sånt där ur tjusigt skrik typ "- WAAAAAAAH"... o när jag väl kommit på fötter igen o killarna gått förbi oss, så hörde man dom bakom oss härma mitt oerhört söta skrik o sen typ garva as mycket... hahaha, ja jag bjuder på den. jag o ida garvade också ganska mycket.

och äntligen fick vi sett avatar

jag är helt kär i avatar! den var verkligen värd varenda krona!

igår så gick jag o ida på avatar. rebecca skulle också hängt med egentligen men hon kunde inte. iallafall så hade vi tänkt att vi skulle boka biljetter för att vara helt säkra på att vi skulle få platser. men vi trodde inte att det gick att boka om man skulle betala med pengar, så vi bokade inte o hoppades på att det skulle finnas kvar platser ändå. så åkte jag o ida ner nästan en timma innan bion skulle börja, o då fanns det bara två platser kvar! men dom satt inte ihop! jag o ida blev ju självklart jätte besvikna,vi hade ju lixom ställt in oss på att vi skulle få gå på den här bion då! men iallafall så beställde vi istället två biljetter till sherlock holmes. någon random film som vi inte hade en aning om vad den handlade om?
vi gick sedan ner till wilys o videomix där vi köpte lite godis. o när det var ungefär en halvtimma kvar tills sherlock holmes skulle börja, så stod vi vid biosalongen o bestämde oss för att kolla om det var någon som inte hade hämtat ut sina biljetter till avatar. o det visade sig att det var två skit bra platser i mitten av salongen som hade blivit lediga!! haha snacka om röta alltså! självklart så köpte vi dom biljetterna o vi levde lyckliga i alla våra dagar. snipp snapp slut.

efter bion sov ida hemma hos mig o nu på morgonen har vi nördat bert, haha.


svar på tal

fråga: har du systemkamera , ifall nt , vilken kamera har du?
svar: nej jag har inte någon systemkamera, men jag skulle väldigt gärna vilja ha en! dom flesta bilder jag lägger upp här på bloggen är tagna med min mammas kamera, som är en Panasonic Lumix DMC-FZ7. den är inte direkt världsbäst, men den tar ju ganska hyfsade bilder så den funkar för mig. 



pimp my anteckningsbok


close to me

jag har precis ätit pommes o korv. det var smaskens. idag ska jag på avatar, wiiiho! efter det ska jag o ida sova hos rebecca. bion börjar kl. 20:15 o jag längtar hehe, tänkte ifall ni ville veta...

blackandwhite



totalt onödig fakta om nuläget

jag har ont i nacken. o dålig smak i munnen har jag med. funderar på att ta en persika. mamma säger att vi ska få en fin sommar. jag ska nog ta bort mitt nagellack om en stund. o duscha ska jag också göra.jag älskar mat. jag hatar mitt tangentbord. vad kom först, hönan eller ägget? vad menas med att något är? vad får en smurf för färg om man stryper den?

härigt med helg

första skoldagen idag, haha så fruktansvärt onödig? börja en fredag o sen direkt helg? aja slapp dag har det varit iallafall! kom hem från skolan o rebecca h hänkade mig hem. länge sen man såg henne! mjaaa vi hade iallafall väldigt trevligt o nu sitter jag ensam o njuter av en lugn fredagkväll till filmen johnny english, så jäkla rolig film. jag vet jag har rubbad humor,

imorgon ska jag på bio med ida o rebecca förresten! avatar tror jag det står skrivet! rebecca har dock redan sett den men hon kunde gärna tänka sig att se den igen! sen bliree nog att söva hemma hos någon av brudarna.

headache

sista dagen på jullovet nu då, jippie. ååå jag vill verkligen inte börja skolan igen. det kommer vara prov, plugg, prov, plugg, nationellaprov!! shiet jag kommer inte överleva.

efter att jag kommit hem från kalaset igår så kom rebecca o ida hit till mig. vi myste o hade allmänt trevligt. idag blev det pannkakor till frukost runt klockan ett? efter det såg vi på never back down, jäsiken va bra den är ! tröttnar aldrig! kom även att tänka på att den där stenåldersfilmen karatekid är nästan likadan som never back down? det handar om en kille som flyttar till en ny stad o blir kär i en tjej som är ex till "den dumme" o sen vill han lära sig att slåss för att spöa "den dumme"? fast never back down är ju tusen gånger bättre då men.

lips

dresscode


zzzzzz

sitter här halvt nyvaken med nymålade naglar o äter frulle till paradise hotell, bättre startpå en morgon går nästan inte! kunde inte se dom igår på tv'n så får bli att se dom på datan idag istället!
idag ska jag på kalas till min granne efter det kommer mina babes o sover hos mig. det blir mysigt!


jägarns va jag älskar felsms.com!

haha japp jag är lite efter med att skriva detta men är inte felsms.com UNDERBART!? haha kan garva tills jag slutar i ett kruppanfall ibland seriöst! mina favorit sms är dom som har skickats till mammor o pappor!

Till: Mamma
Sms: Hahaha, jo men imorse när jag vakna gick jag och sket, när jag var klar rakade jag röven med morsans rakhyvel utan att ha torkat mig ;)
Svar: Vad i helvete?!

Till: Pappa
Sms: Ligger naken med ett äpple i munnen och en citron i röven som din lilla julgris
Svar: För helvete adam!

Till: Mamma
Sms: Jag har köpt  något sexigt som jag vill att du har på dig i kväll. Puss
Svar: Nu fattar jag inte

Till: Pappa
Sms: MMS: min penis
Svar: Vad är det där för nåt?

Till: Mamma
Sms: Min pung ser ut som en Kiwi nu när det växt ut lite. Sticks som fan.
Svar: Tycker inte du behöver göra så.

Till: Pappa
Sms: Jag önskar mig en ny Dildo i julklapp
Svar: Vad menar du?

Till: Mamma
Sms: Råkade musprutta i går när jag låg med Fille. Har de hänt dig? Pinit....
Svar: Ja. Det händer alla. Det är inget att skämmas för. Det är bara luft.

Till: Pappan
Sms: Fan, spilde te mellan benen nyss. Satan va det bränner. Har nog skållat sönder fittan nu.
Svar: Behöver du plåster?

Till: Mor till sin dotter
Sms: "Hoppas du får kuk ikväll"
Svar:  VAFAN MAMMA!?!?!?

 HAHA jag älskar t9 funktionen på den sista där!

bättre sent än aldrig, inte sant?

dom tre vännerna hade varit stygga flickor år 2009, så det blev inga julklappar till dom.

sanningen är den att när det kom till julklappat till mina bästavänner rebecca o ida bestämde vi att göra på följande vis: jag o rebecca skulle tillsammans köpa en julklapp till ida, o jag o ida skulle göra likadant till rebecca. sen skulle rebecca o ida köpa ihop till mig. enkel o lätt.

men faktum är att ingen har fått sina julklappar, än. det har uppstått ett litet problem.. rebecca har slarvat bort julklapparna som skulle blivit till mig, och jag o rebecca har inte köpt klart julklapparna til ida. japp lite fail sådär. vi kommer inte ha julklappsutdelning förrens till påsk.


because you're worth it

nu har jag precis smällt i mig en stor o fet pizza, hehe jag kommer sluta som tjockis helt seriöst. har tillbringat dagen på torp med ida där jag fått köpt mig några hudprodukter på rean samt lite annat smått o gott. imorgon ska jag till torp igen tror jag? fast med rebecca. efter det ska vi kanske nana hos rebecca eller mig? mja vi får se hur det blir, nu ska jag jäsa framför tv'n.



man får göra det bästa av situationen

varit strömlösa näst intill hela dagen, jippi. som tur var så har grannarna varit här o vi har spelat lite spel o haft trevligt. nu äntligen har den kommit tillbaka o jag är gladare än någonsin över att duschen går att använda.

nu: PARADISE HOTELL OM 22! sedan en lååång visit i duschen! MÅSTE även städa mitt rum! ser ut som rena rama bombnedslaget. haha mjo vi får se om jag får tummen ur, jag som tycker det är såååååå stimulerande att städa rummet...

rice n' shine

idag vaknade jag i normal tid, duktig mig! mina grannar kommer hit en stund snart, sen senare har jag ingen aning om vad som händer.

btw. skolan börjar på FREDAG!! gaaaach jag har panik. orkar inte med skiten...


paradise hotel

vill bara påminna alla PH-lovers att imorgon är det dax! det som vi alla längtat efter sååå hårt! juluppehållet är nu överstökat o paradise hotel börjar sändas imorgon igen! wiiihoo!

mjaou

natten spenderades i idas källare. vi checkade pretty woman, harry potter o skulle sett på helens små underverk men vi fick inte dvd'n att fungera. jääääste hela kvällen med chips o dipp (GÅR INTE ATT ÄTA CHIPS UTAN DIPP!!!) mmmmmm gaat. somnade runt halv fyra o vaknade halv ett? haha det är inte ofta som jag sover så länge! nu bakar jag iallafall morotskaka idag igen, hehe min favorit.


"snor..? spöksnor?!"

såg hela greveholm julkalendern igår, avsnitt 1-24. jäsiken va bra den är! tröttnar aldrig på den! älskar deras sköna dialekt! iallafall, softade hela dagen igår. åkte en stund till grannen med, där jag åt upp hela deras kakföråd, hehe tjock. nu håller jag på att baka morotskaka, hehe tjockare. senare idag ska jag åka till staden o handla samt hämta alla mina saker jag lämnade hos rebecca på nyår. sen ska jag o rebecca dra oss till ida o nana o pääääzza o äta chips, hehe tjockast!


nyårslöften

2009:s nyårslöfte har jag för mig var att jag skulle äta mindre godis. hmjaaa, det kan jag utan tvekan säga att jag inte har gjort! tycker allt att det är lite tradition med nyårslöften så 2010:s nyårslöfte är att jag ska sluta vara avundsjuk! blir så oerhört lätt avunsjuk på minsta lilla! ska även försöka att sluta jämföra mig, det är någonting jag gör i princip heeeeeeeeeeela tiden. får se om det går bättre iår med att att hålla mina löften..

plus att alla singeltjejer som var hos rebecca igår har löfte att skaffa pojkvän under år 2010. haha idas idé!

2010-01-01

första dagen på det nya året. slår vad om att detta året kommer bli minst lika bra som 2009!

gårdagen var grymt rolig! jätte mys med tjejerna hemma hos rebecca, god mat, karaoke o massa goda skratt! efter det blev det utgång, vi GICK till tureborg där vi tillslut hamnade hos fabian. sen GICK vi till torget  runt tolvslaget o tittade raketer. haha tappade bort ALLA tjejerna! hittade tillslut ida så vi sprang runt o hälsade på allt folket som var där! kort sagt tyckte jag kvällen blev oerhört lyckad! dock vad det så jävulusiskt kallt så jag tappade känsel i varenda kroppsdel. o härligt var att min syster hade somnat i min säng såden var uppvärmd o klar när jag kom hem sen.

RSS 2.0