calvin klein

Troligen den godaste parfymen jag luktat på riktigt länge! Trooooor min tomte kommer vara ganska så söt att ge mig den i julklapp hihi!


coco chanel


hade igår ett stort saffransbullebak med min syster och min mamsi! nu känns det vekligen inte långt till jul, trots att det bara är november! lussekatter, pepparkakor, Peter Jöback och ljusstakar!! ÄLSKAR DET!

Skepp o'hoj!

HEJ ALLA FANS! vill ni ha tips på poser och diverse andra skönhetstips och råd så får ni jättegärna kontakta oss ;) // JoSeFiN yVoNnE gAdD aNd AnNa CaRiNa LaNs! Vi vill gärna hjälpa er att bli som oss! alla ska ha den möjligheten! KYSS

så snurrar min jord igen


kameran på lagning

känns så fruktansvärt okul att blogga när man inte har någon kamera. var lite tvungen att lämna in den på lagning eftersom jag tappade den i golvet på PLS så att den sprack. HAHA förresten, när jag lämnade in den så frågade dom när och var jag hade tappat den. dom ville till och med ha KLOCKSLAG?! haha så skämdes jag as mycket, jag bara: "eehmm, jag tappade den på ett... dansgolv. ja klockan den var väl kanske..hm...01:00?". HAHA

iallafall så har jag haft en mycket fullbokad helg hittills! I går hade vi K-dag (ingen aning vad det menades men vi vart iallafall lediga från skolan) därför drog jag, anna, josefin, ida och rebecca till göteborg. hade super mysigt! fick köpt mig nästan allt till nyår! ett par nyårs skor och ett armband iallafall! fick även köpt mig ett par skinn/lackleggins och ett par mycket efterlängtade örhängen.

efter trippen till göteborg bar det av tillbaka till uddevalla där det förövrigt var snöstorm typ. åkte hem en snabb sväng och gjorde mig iordning för att senare åka till josefin och fira henne! god mat och gott häng! svin mysigt! kameran är ju som sagt på lagning så fick tyvärr inga kort.

och slutligen: idag. idag påmorgonen var jag och kollade när min syster hade dansuppvisning. jätte duktig var hon! efter det åkte vi ut till orust och kollade göksäter. hade aldrig varit där innan och tyckte väl att det kanske inte var jätte mycket att hänga i granen heller. efter det åkte vi till torp en snabb sväng och  nu sitter jag här och har egentligen läxor upp över öronen. kanske dags att börja, eller så gör jag det imorgon mihihi!

superwoman

efter dagens bravader så är jag faktiskt ganska så trött. räddade en massa hjälplösa barn ur en buss som kört ner i diket. stark som jag är så lyfte jag ut barnen genom busschaufförens sidofönster och alla klarade sig utan vidare skador! så gick det till...eller delvis iallafall.
när jag imorse i väntan på dubben, som alla andra mornar, stod i 110 minus grader och tänkte på hur snyggg jag är såg jag bussen köra av vägen. den fick möte med en bil och körde åt sidan för att den skulle komma förbi, men hemma hos mig har vägverket slarvat med vägpinnarna och satt dom jätte glest och långt ut i diket. så när jerry förlitade sig på pinnarna och la sig så nära dom han kunde så bara gled hela bussen ner i diket. så jag gick dit för att kolla läget. dörren blev då blockad av snön så att den inte gick att öppna, så vi hade inte så mycket mer att välja mellan än att få ut dom i bussen genom busschaufförens sidofönster. fick stå och ta emmot barnen på utsidan och sen kom det en extrabuss!

så efter mitt hjältedåd idag så är det faktiskt okej för mig att vara trött!

Stina Klas Testo-rage Gudrun Oskarsson Davik

JIIIIPPIIE!!! Jag har fått tag i ett fritidskort tills fredag! Det tackar jag så hjärtligt för Marcus! Plus att karl har lärt mig hur man skriver med fet stil på facebook!!!!!!!!!! Huuuuuur cooolt?!

Idag har även ytterligare en utav mina små bebisar lämnat mig! Elin och hennes pojkvän var här tidigare och hämtade den. Skönt att veta ändå att dom hamnar på bra ställen allihopa och att vi slipper avliva dom!

en månad till julafton idag

helt sjuukt, snart slutar vi skolan igen. jul är ju huur nära som helst! har börjat om på en ny önskelista till tomten hihi! nu är den ännu längre och ännu dyrare, tummen upp för det!! och nu är ju fan inte nyår längt bort heller!! det kommer bli minst sagt grymt!

på fredag är vi lediga från skolan! då drar jag och mina godingar göteborg! sen på kvällen blir det ett litet firande för josefin som fyller år den förste! kommer troligen bli jätte mysigt! på lördag ska min syster ha dansuppvisning och det hade jag som storasyster tänkt vara gullig att  följa med på! så snäll är jag! förövrigt blir nog helgen lugn!

jag vet att du vet att det måste få ett slut

Magnus Weideskog – Lämna honom

kobergjulmarknad


var i förmiddags på kobergsjulmarknad. ääääälskar julmarknader, och speciellt kobergs! man får en sån mysig känsla! så juligt verkligen. fick inte köpt mig något direkt, men jag är så nöjd ändå!

JÄVLA INTERNET

det är tydligen något fel på linjen eller något? internet dör heeeeeeeela tiden. så ni på skype och facebook, jag kommer inte alltid in på internet det är därför jag inte svarar!!

hej mitt vinterland

sitter här nyduschad och lyssnar på Carolina Wallin Péreaz- pärlor och bara tar det lungt. idag blir det bara lungt, ska nog ut i snön och spendera lite tid med mina syskon kanske. är fruktansvärt sugen på godis?! fuck så har vi inget hemma.

maskerad PLS

rebecca blev fimpad på armen. josefin letade i två timmar efter en jacka som hon inte hade. matilda bröt foten. ida blev stämplad på foten så nageln sprack. PLS var minst sagt vilt haha! jag hade en mycket trevlig kväll måste jag säga! svin kul faktiskt! synd bara att någon/några fega satar förstörde på ericas förfest.





JOSEFIN: -"AJ FAN NACKSPÄRR".




HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA IDA!!!!!




JAG SAKNAR DIG SÅ


MIN ÄLSKLING JAG SAKNAR DIG!! VAR FAN NÄSTAN SÄKER ATT JAG SKULLE FÅ EN NY I FÖDELSEDAGS PRESENT, OWAAAAAAAA NU HOPPAS JAG FANEMEJ ATT JAG FÅR EN I JULKLAPP. men tror nog inte att jag kan förvänta mig så mycket dock...

tack mina fina

då var snart min 16-års dag över. började väl sådär haha, men förövrigt har jag haft en jätte bra dag! måste även tillägga att jag blir så glad över alla grattissms, facebook inlägg och alla grattis förövrigt som jag har fått idag! mina vänner är underbara!

fick imorse ett par nya converse. sedan när jag kom till skolan fick jag det där suuuuper fina armbandet som jag önskade mig, utav rebecca, ida, anna och josefin. är förälskad i det!! fick även ett bar väl behövda raggisar av min moster! är super nöjd!


MY B-DAY

idag är ingen vanlig dag,
för idag är det linas födelsedag
HURRA HURRA HURRA!

idag är det min dag. min egen! det ska firas lungt med en fika på stan efter skolan och sen med pepparkakor och peter jöback hemma. älskar att fylla år!!

MASKERAD??

SERIÖST, VAD KAN MAN KLÄ UT SIG TILL OM MAN SKA PÅ MASKERAD?? HJÄÄÄÄÄLP

men...? beställde inte jag kött?


jaaa, under all den där såsen låg min stek. jag som inte ens är jätte förtjust i bearnaise... men det var okej ändå.



men efterrätten var verkligen INGENTING att klaga på. glass med persika och fruktsås. heeelt underbar!!

man måste dö några gånger innan man kan leva


farsdag

farsdag idag ju! det ska firas med familjen och moffisen på restaurang i vänersborg. blir säkert super mysigt!

Rimérs bok verkar ju lovande


"Carolina gör sig redo för att eventuellt möta kungen"

en kväll till mig

då var kalaset med släkten slut. eller ja, släkten och släkten.. var som vanligt bara släkt med morfar och farbror, sen var resten nära och kära till familjen!

har iallafall haft jätte trevligt och mysigt! några presenter rikare blev jag. fick de efterlängtade böckerna "ego boost" och "en flickfotograftbekännelser". JIPPIE!! annars var de övriga presenterna presentkort och kuvert, men jag klagar absolut inte!!

är egentligen inte jätte pigg på överraskningar just. lixom, tänk om man inte får det man VERKLIGEN vill ha?! tänk om man får något som man verkligen INTE vill ha? tänk om man har alldeles för höga förväntningar och man får något man inte alls hade förväntat sig, va besviken man måste bli då? DÄRFÖR känns det mycket skönare att veta att man ska få något som man önskar sig.
fast iochförsig så är det ju inte kul att veta vad man ska få heller. haha så jag känner mig lite klyven när det gäller överraskningar alltså! men måste säga att jag inte är annat än nöjd med de presenterna jag fick idag!!



efterlängtade godingar


vackraste att vakna upp till nu i vinter tider


absolut mitt favorit album, älskar alla låtarna!!

Ge dom ett finger och värm min hand



the sweetest thing


nu är det slut på veckan

heeeeeeeelg ♥
idag blir det lungt. imorgon ska jag nog på julmarknad i lane kanske, och sen på kvällen är det kalas för mig!! NÅGON FYLLER JU NÄMLIGEN ÅR OM EXAKT 5 DAGAR! inte ens fel! hoppas bannemej på att mina päron ger mig en ipod annar kolar jag vippen alltså...

broccoli

så gjorde jag vääärsta grejen igår!! för första gången i mitt liv så åt jag upp en HEL SOPPTALLRIK!! och vet ni vad det sjuka var?!?! det var BROCCOLI/BACON SOPPA?! OCH JAG GILLADE DET?!?! huuur bra är jag?!? fan stolt över mig själv

glass i dessa kalla tider

så satans jäkla kallt är det ute!!!! och snöar så in i bänken?!

Lanebussarna svek mig och var såna jäkla veklingar. de ställde in sina turer precis som stadsbussarna. haha jaa nicolina, vi var väl inga vikingar...

haha fick mig ett litet skratt idag i min elendiga dag.
slutade kvart i tolv idag och tänkte att jag skulle ta 12:30 bussen hem till lilla lane. så gick ut vid 12:20 för att vara säker på att jag inte missade den. och där stod jag och väntade... I 45 MINUTER!!! frös fan skinnet av mig. så ringde västtrafik och då berättar dom att alla skolbussarna var INSTÄLLDA!! faan va irriterande!! ringde därför mamma och bad henne att hämta mig. sen ringde jag linus och frågade ifall han skulle åka med, när vi ändå var ute och åkte lixom. men när jag ringde honom så hade han precis också pratat med västtrafik och då hade dom sagt att bussarna inte alls var inställda?! så för att få reda på vad som stämde fick jag pulsa genom snön ner till kampenhof, FRÅN AGNEBERG!! doooog så kallt det var. iallafall när jag kom ner dit så sa dom att bussarna visst var inställda! samtidigt ringer mamma och säger att hon kan hämta mig vid agneberg! AGNEBERG!! när jag precis gått därifrån lixom?! åååå!! aja men jag hade inte så större val än att pulsa tillbaka. snön yrde så man såg nästan ingenting! hade ont i hela ansiktet sen!! iallafall, när jag pulsade där i snön och tyckte synd om mig själv, så dra-åt-helvetes kall så det liknade ingenting, så mötte jag en kvinna i 35 års åldern som gick och ÅT GLASS? GLASS?!?!?! vem i helvete äter GLASS när det är så sjujääävla kallt?!?! HAHAHA människan kanske hade missat att det vad typ -5° ute? shit pommes alltså. då fick jag mig ett litet skratt faktiskt!

snö+buss= inte bra

har gått i skolan en timma och slutar strax. två bussar som körde fast i snön framför min buss, så vi satt fast i 45 min. plus att det var två bilar i lane som hade krockat på grund utav snön. hörde precis att alla stadsbussar är avstängda med? bara lane bussarna som går, jäkla vekligar dom i stan är. vi i lane är fan vikingar!!!!

red haired

tycker personligen att det är fruktansvärt fint med rött hår!!
tror inte att jag skulle passa så bra i det, men gud va fint jag tycker att det är!


grattis mamman min!

idag fyller min mamsi år!! ♥


wishing every moment froze


FUCK, it's monday tomorrow

sista dagen på lovet idag. hade inte klagat ifall det varade en vecka till..

BE STUPID


är så fruktansvärt kär i diesels nya be stupid campang! haha budskapet och bilderna är ju klockrena!! vet att alla bloggare redan har skrivit om dem men kunde inte låta bli!

lite svar på kommentarer

jag är så fruktansvärt värdelös på att svara på kommentarer på bloggen? tycker det är jobbigt att lixom inte kunna ha en "konversation" om ni förstår hur jag menar. vet inte riktigt heller om man ska svara på frågan som ställs på MIN blogg eller på den som kommenterats blogg. hmm

men iallafall så tänkte jag att jag kan svara lite på några kommentarer som ställts.

Anonym
: vaaaaaaaar köper jag svarta eller beiga haremsbyxor?!? sånna i ''mjuk'' kvalité ????????
svar: mina svarta harem är köpta på JC. tror inte att dom finns kvar eftersom det var sista paret på rean plus att det var för typ ett halv år sen jag köpte dom. de beiga jag har är däremot köpta på cubus för typ 149 :-. ett helt behagligt pris enligt mig!

Sara: Snygga armband :D Vart har du hittat dem???
Sofia: undrar också vart du har köpt armbanden ! :o
Svar: armbanden är från 4-her i stan! kostar 299:- och uppåt.

A: jag undrar bara, hur kan hon en av tjejerna på bilden,lltid va så jävla brun? :o
svara gärna vi inlägg
Svar: man kommer ganska långt på att äta morötter och regelbunden solning!

Anonym: har du några kattungar kvar? hur många isåfall ? :)
svar: jag har fyra kattungar kvar; 
-den svarta med halva ansiktet vitt-
-den gråa med halva ansiktet vitt -
-den spräckliga med svart ansikte och ett vitt område runt nosen och munnen -
-den spräckliga med mycket vitt i ansiktet och svart runt ögonen och en svart fläck på hakan-
(länk till inlägget med bilder på kattungarna ifall ni vill se vilka jag menar: http://lillalina.blogg.se/2010/october/kattungarna-nu.html#comment)
har några/någon som kanske är intresserade men ingen av dessa är tingade! så är någon intresserad är det bara att höra av sig!

karma is only a bitch if you are

guud vad jag har hunnit med idag! vaknade tidigt imorse och drog mig då till min granne och städade! jisses som jag städar nu för tiden! så redig är jag!! super fint blev det!
sen drog jag mig till torp ihop med sara och rebecca. jag fick köpt mig en söt tröja och även ARMBANDET som jag önskade mig!! haha litade inte riktigt på att jag skulle få det av mamma och pappa så jag köpte det själv! har däremot hittat ett annat armband som mamma och pappa kan få köpa till mig hihi!

vi fikade även på espresso, suuper mysigt var det! ska senare hem till sara och mysa. vet dock inte om jag kan längre, för har ingen skjutts hem... gaah hatar att bo i lane ibland alltså!!!




det understa armbandet är det som jag precis har köpt. det översta är det jag NU önskar mig!!

klinis rena

idag har jag varit så duktig att jag har städat hos min pappas kompis i bäckefors! eller ja, städar och städat... tvättat fönster! kom dit och fönstrena hade inte blivit tvättade på 2½ år; lämnade huset och de var klinis rena!! var så att man kunde spegla sig i dom. för min fina gärning fick jag mig allt en slant också!

morgondagens planer är fortfarande ett mysterium. behöver ut till torp?!?!?!?! hmm får se hur jag löser detta. kvällen ska iallafall spenderas ihop med sara, klara, ida och rebecca då vi troligen kommer hitta på något mysigt!


make me feel like I'm the only girl in the world




s

förut: Saw
nu: Sängen
imorgon: Städa

bion som dödade oss alla


vi gjorde det!! vi såg saw. fyyyfan rekommenderar VERKLIGEN INTE den filmen!! började näära på att gråta när jag fick sitta längst ut av våran lilla skara. SOM TUR VAR hade en hyyyper snäll kille platsen brevid mig så det blev inte så bedrövligt. men filmen var fortfarande inte så mycket till att hänga i granen, fyyfan

SAW 3D

owaaaaaaaa, kommer helt seriöst dö. ska om en liten stund dra mig till bion där vi ska se SAW!!!! åååå vill inte egentligen, HATAR SKRÄCKFILMER!!!! gör det för mina tjejers skull.
haha tråden i mitt ♥
tror att josefin känner mig ganska så bra!

lipgloss

fick i förmiddags för mig att jag skulle dra mig ut till torp, så jag och min bror moppade ut dit! fick köpt mig ett super fint läppstift och ett läppglans! jag är ingen läppglanstjej, men blev heelt förälskad när jag såg detta!



gårdagen

igår kväll var det mys hemma hos anna! vi skulle ha ätit taco, men så blev jag nedröstad och det blev kött och pommes istället. men det funkade det med! sen baara vi myste och pratade! super trevligt! sen på kvällskvisten så drog vi oss alla till våra hem!

dear john

har precis grinat ihjäääl till dear john. fyfan vilken fin film!!! bästa filmen på länge verkligen!!! om jag var kär i tatum förut så är jag total förälskad i honom nu!!!!!5 av 5 helt klart, rekomenderas starkt

trötter

tränade förut med rebecca. blev ett core pass och en solis hehe! nu har jag tagit en dusch och ska försöka få övertalat min bror att lägga över dear john på vår hårddisk så jag har något att göra inatt!

MIN MAN


Channing Tatum min babe ♥♥♥♥♥

första november

spenderade natten ihop med mina kära ida och rebecca hemma hos ida! super mysigt!

klaras mamma och lilla syster var precis här och hämtade två kattunger, de kunde inte bestämma sig för vilken av dem som de ville ha så de tog hem båda två och kommer tillbaka med en av dom imorgon! förstår att de inte kunde välja, alla är sååå super bedårande söta!! kommer sakna mina små bebisar!

idag har jag inga planer alls, så jäkla skönt! första november idag ju. det betyder att det nu är officiellt höst och ATT DET ÄR MIN FÖDELSEDAG OM ENDAST 17 DAGAR!! nog har jag allt några små saker jag önskar mig!! undrar om mina päron vill vara såååå söta att ta sina förnuft till fånga och ge mig något av dem! annars får tomten lösa det!

i mitt hjärta just nu

Erase me - Kid Cudi Ft. Kanye West


RSS 2.0