my sister's keeper


gaah shit jag måste se den! grinade bara av att se trailern!!

nu vet ni

har absolut ingenting att skriva om, därav bloggtorka. jag måste införskaffa mig en kamera, vart jag nu ska få dom pengarna ifrån...

vill även informera folket att lina ska börjai friskis o svettis, haha japp. kommer bli as kul! får se när jag nu gör det, men någon gång framöver ska det bli!

´


sommartid

jag tycker egentligen att det var ganska gott att förlora en timma nu när man ställde om klockorna.
det gjorde lixom den här tråkiga söndagen iallafall lite kortare..

13:23

oj haha nu var det ett tag sen jag bloggade. faktum är att jag inte har haft någon dator tillgänglig.
i torsdags fick jag min ring som jag köpte från tradera på posten! wiiho, jätte snygg är den!
igår gick jag på bio med lovisa, josefin och anna. vi såg på remember me, en mycket annorlunda film men faktiskt bra! haha josefin och brinken bröt ihop i slutet.. så söta så! och något så grymt coolt var att lovisa hade beställt platser så vi satt precis brevid klara och gottis. utan att veta om det!
efter den myste jag hos josefin och sov en förjäkla god natt!
ikväll ska jag till min granne som har kalas, kommer säkert bli trevligt! nu skajag snart hoppa in  duschen och sen hitta på något annat trevligt!

något som jag inte visste igår

haha idag fick jag reda på något jag tyckte var jäkligt konstigt.
tydligen så ska midsommarstången vara en avbild av en kuk som ska befrukta jorden?
HAHAHA det var det dummaste jag hört. men tydligen är det sant.

kännde mig bara lite frestad


målade min systers tånaglar igår


smutsig spegel frågetecken


operation

min hund honey ska operera sig imorgon. hon har troligen fått livmodersinflamation, har ingen aning om det är farligt men tanken på att familjen gustavssons lilla bebis ska operera sig skrämer mig....


mini knubbis lina


lättlurade, nejväl?

nu är jag hemma efter att ha sovit hemma hos rebecca hela helgen. kom till henne i fredags efter skolan. hon och jag åkte ut till josefine och anna och myste hela kvällen. ida skulle också hängt med men hon fick feber.
efter det åkte jag och rebecca hem till rebecca och sov lite.

igår frisknade ida till sig och kom ut till oss i stan. vi hade tänkt att chilla i lane, men så blev det inte. vi kunde inte ta oss dit.
och ida lurade mig att hon inte heller kunde ta sig någonstans heller, inte ok...


mys

sitter här hemma hos rebecca och vi ska snart bege oss ner till staden för att köpa godis och hyra film. efter det blir det att dra till håkan där vi ska mysa jag, rebecca, ida, håkan o anna. hihi mysigt!

lipsill

jaha då har man precis grinat till sig världens jävla huvudvärk!
såg på filmen nell, jätte fin film. haha grinar lika mycket varje gång jag ser den.

vem älskar inte facebooks alla härliga grupper?


hemklickad från tradera!



kan det bli bättre?

jahopp. studiedag och jag sitter helt ensam. kan det bli bättre?
skulle åkt till göteborg egentligen men nä, det blev det inget med.
satans bananer

Lady Gaga- telephone ft. Beyoncé


jag vet att typ alla lägger ut den här videon, men måste faktiskt lägga ut den också! diggar den stort! den är ganska konstig men ja, när Lady Gaga är i farten kan man ju inte förvänta sig så mycket annat.

mitt i bullbaket

tänkte slänga in ett inlägg medans bulldegen håller på att jäsa! imorgon är det nationella i engelska! shit satan det kommer gå åt fanders! studiedag på onsdag, wiiiiho!! ska försöka få till det så jag kommer iväg till ikea med mamma då! annars hittar jag säkert på något annat trevligt!

europe

I'll cry for you

new love in town


walk a mile in my shoes


bella och tyra show


missade ju bella och tyra show som hade premiär häromdagen, men såg det precis på internet. (klicka på bilden om du också missade programet) tyckte att de var ganska duktiga faktiskt. läser varken tyra eller bellas bloggar särskildt ofta, men jag tycker att båda två gjorde bra ifrån sig i programet. självklart var de ju nervösa, jag menar det var ju första programet + att det sändes live. men jag tror jag kommer följa det!

fick köpit mig en bikini häromdagen



lite idag, lite igår, lite övrigt

ingen kommentar över de senaste dagarna. jag blir verkligen bara sämre på att blogga. måste få en ändring på det!

iallafall var jag med familjen och mina kusiner på skövde arena igår. två hääärliga timmar bilande dit! haha men iallafall, skövde arena är ett nybyggt as fint typ...hm jag vet inte riktigt vad det är? ett baooota hus med bowling hall o pubb, massa gympasalar, gym och ett jätte fräscht vattenpalats typ. mja det var trevligt vill jag lova.

sen påkvällen blev det mys med ida o rebecca hos rebecca. inget smink, mjukis, melodifestivalen, godis och en uppfriskande nattpromenad. så spenderade vi vår lördag kväll.  mycket mysigt!

idag händerdet inte särsklidt mycket. ska bara vara hemma och njuta av att det är söndag.

nära döden upplevelse nästan

shit hände värsta läskiga grejen förut!!!

jag låg i min säng på övervåningen och läste lite. och helt plötsligt börjar hela huset att skaka och det bullrar as mycket! jag trodde helt seriöst att det var jordbävning eller nått typ 2012. men det var det inte. haha det var all snö på taket som rasade ner precis ovanför mitt rum. som tur var. men shit trodde verkligen jag skulle dö. huset skakade fan as mycket!! speciellt mitt rum eftersom snön var precis ovanför mig.

så nu har vi en trevlig liten vall utanför dörren!

hunglig

ja ni vet ju de flesta att jag inte är särskildt haj på att laga mat, men idag blev det faktikt annat än pannkakor! måste glänsa lite, bacon och makaroner blev det hahaha.

nu: duschen!


så fruktansvärt irriterande

jag hade ju grym beslutsångest angående tapetseringen på mitt rum. men när jag väl fick bestämt mig och beställt den där tapeten som såg ut som en stad, hade jag glömt och kolla priset på den... så när pappa kom hem en dag efter jobbet och berättade för mig att tapetrullen hade kostat 750kronor blev jag ganska paff. och jag var dessutom tvungen att ha två rullar, så 1500kronor då. jävla billig vägg jag har vill jag lova.

när pappa väl tapetserat väggen visade det sig att vi behövde den ena rullen och bara 20cm tapet av den andra rullen! 20 jälva cm som kostade 750 jävla kronor. ganska retligt, jo jag vet.

såhär blev iallafall resultatet. jag är nöjd, ser lite trist ut på bilden men med säng och lite annan bröte så ser det faktiskt inte så pjåkigt ut.

where is the love


125 riksdaler

jag har jätte länge velat ha ett hål i brosket på örat men har inte riktigt vågat.
har funderat på att göra det själv men var för feg, så igår
fick jag tummen ur att gå till en frisörsalong och ja, jag är ganska nöjd.
gjorde inte alls lika ont som alla säger.


sol min kära sol


giftig




73årig kvinna våldtagen

fyfaaaaaaaaaaaan i helvete såg precis på efterlyst där det var en kvinna som hade varit på middag eller något, och tog taxi hem runt 8tiden. hon hade hoppat ur taxin en bit ifrån hemmet och börjat gå hemåt. efter en bit hade hon halkat och då hade en man i 20års åldern hjälpt henne upp och sedan följt henne en bit och kastat henne i marken och våldtagit henne! alltså jag tycker det är förjävligt med våldtäkter överhuvudtaget! tanten var 73!?!? vad är det för jävla svin det finns i världen? att kunna göra så mot en människa?! fyfan vilka äckel

munsår bajs

jag har fått munsår! har aldrig i hela mitt liv haft munsår! smörjer som en galning med anti så det ska försvinna!!


RSS 2.0