att få hicka att sluta

det finns ju en massa teorier hur man ska få hicka att sluta. exempelvis ska man hålla andan i 10 sekunder eller fylla munnen med vatten och böja huvudet ner och svälja. det bästa sättet är väl kanske attinte tänka på det, då slutar den ju tillslut.

men igår när jag var på kalas så fick jag hicka, och då var det en som sa till mig att jag skulle trycka lillfingrarna mot mina tummar ? och det funkade tamej satan! haha jag blev något paff när jag inte hickade efter det!


tapetsering: check!

nu var tapetseringen klar! jippie!!
inatt blir då första natten imitt rum efter mer än en veckas soffsovande. ska bli riktigt skönt!
ska åka till ikea så snart jag kan och kolla lite hyller och grejs så kort får ni inte än hihi.


och det där med att blogga mer gick ju bra? nu bloggar jag ju knappt något alls haha.

that's all



happy b-day!

grattis på födelsedagen farbror!

shame on me

jag vet, jag är grymt off med att blogga just nu.
ska försöka bättra mig!

all they have


sover fortfarande på soffan

eftersom vädret inte har tillåtit så har pappa inte hunnit tapetsera mitt rum. har mest varit skottning för hans del. så ja,sover fortfarande på soffan..

isprinsessorna på fridhem

vårat söta köttbulletåg!!!!



strandsatt

haha som ida i tidigare inlägg skrev såhar jag inte haft något internet på hela helgen!! haha ida du är för söt !! älskar dig med gumman!
här på landet har vi haft fullt upp med att skotta o ha grannkalas i pulkabacken. jag tror bannemej att jag tuggade käken ur led förut?

när vi fick vårt internet tillbaka blev jag ju självklart överlycklig och gissa vilken sida jag först besökte? haha jo, kissis blogg såklart! man måste ju hålla sig uppdaterad.

linis har inge internet

tillsammans är vi som bäst, jag älskar er enormt. / i

tillsammans är vi som bäst, jag älskar er mer än allt. / i

snacka om kommunikation


mamma frågade precis om jag ville följa med på denna teater/underhållning/föreläsning. skulle väl vara intressant o så, men känner att jag tror inte jag är så jäkla intresserad så jag vill att mamma lägger 360 spänn på att jag ska se på det? kul att göra något ihop med familjen, men jag jag tror jag får ta mig en funderare på det!

´


simply the best


hejdå lilatapetmedsilvrigastjärnor

nanar nu de kommande dagarna skavfötters med min lillasyster i hennes 80 säng. HAHA när jag sov hos henne i förrgår hade jag sparkat henne i sömnen på hennes arm som hon några timmar tidigare hade tagit svininfluensansprutan i. hon hade fått göra ont!

jag är riktigt glad över att få tapetsera om nu äntligen! mina lila tapeter med silvriga stjärnor på känns inte riktigt som min stil längre. haha gud vilken smak man hade när man var mindre? haha ja jag måste säga att jag är glad att man förändras!



då var det dags för fika!

jaaaap idag har det varit ishallen hele dagen! SATAN VA FÖTTERNA VÄRKER! men roligt var det! haha sötast måste ju ha varit jesper när han förskte lära sig stanna. HAHA skrattade så jag höll på att dö. fikade sisdådär 4-5 gånger tror jag? men förfasen, fika är väl nästan halva nöjet när man är ishallen eller? det tycker vi iallafall!

ganska döda efter typ en timmas åkning haha

i'm so excited

nu är rummet tomt och pappi håller på att spackla! hihi ska ut till torp imorgon och kolla lite små saker till mitt "nya" rum hade jag tänkt! efter det blir det gymma och sen kanske sova hos rebecca! sedan på torsdag är det upp och åka skridskor med skolan!

äntligen

blogg torka som rebecca alldeles nyss så fint beskrev det. haha fy lina.

idag har det varit lugnt i skolan, skippade stan med mina hjärtan och var hemma och pluggade istället. suck. men lite fick jag gjort på det där satans so arbetet iallafall. ska alldeles strax gå och börja röja i mitt rum för ska äntligen få tapetsera i veckan!!!!! wiiiiho!

ska till ishallen på torsdag btw, kommer bli rååååå kul!

svar på tal

anonym
fråga: vart har du köpt de? (ang. mitt tidigare inlägg new shit)
svar: grejerna jag köpte och visade upp i föregående inlägg är köpta på panduro på torp.

sandra bagge
fråga: kan du inte säga vart på torp denna äffär ligger? hittar inte den .. skulle vekligen uppskatta det!
kran
svar: visst kan jag försöka förklara! när man kommer in genom ingången vid maxi så har du på höger sida först pressbyrån, sedan life hälsobutiken, sedan cykelhuset och sen har du panduro. jag tror även att teknikmagasinet ligget mittemot. hoppas jag förklarade bra nog :)

new shit



happy valentines day

idag blir det till att fira alla hjärtans dag hos morfar med familjen. kommer bli mys!

naaaw

hihi lina fick faktiskt också en alla hjärtans dag present! naaw gulligt va?





mys med mina bruds

nu har lina anländt till hennes hem efter en hejdundrande trevlig kväll/natt/morgon hos malin!
igår halv 7 möttes alla vi 11tjejer vid videomix där vi köpte godis och sedan skiljdes åt för att alla skulle köpa den fettis mat de ville ha. haha idiot som jag är smällde i mig en massa pannkakor (förvånade?) innan jag åkte till stan och var självklart proppmätt när vi skulle köpa mat. men när ida gick in på thairestaurangen och skulle köpa mat så kuuunde jag verkligen inte hålla mig. thai är ju så jädrans gott, var ju lixom bara tvungen att köpa! men sen när vi kom till malin och jag skulle få i mig alltihop, hur mycket åt ja då? hmm jo typ en fjärde del! kändes ju lagom roligt, typ 75 spänn in my ass. jaja nog talat om det. det var iallafall en mycket mysig kväll! jag ser fram emot nästa gång som inträffar snart hoppas jag!

jag fångade en räv en dag

snart ska jag ta och städa rummet mitt och packa lite smått. ska nämligen sova hos malin med en massa andra tjejer inatt! vi ska köpa fettismat och en massa godis och se på film. blir nog trevligt!

sunkissed glow

sista svenska nationella provet idag,måste faktiskt säga att det kändes helt okej! uppsatts och det flöt på ganska bra! trodde helt seriöst att jag skulle få skrivtorka o panik. men icke!
provet varade i 2½ timma och sen hade vi håltimma. jag o mitt crew drog hem till josefin o käkade popcorn o såg på bring it on. efter det skulle hela klassen mötas i stan utanför ungdomsmottagningen. vi skulle tydligen ha informationsmöte eller något liknande med dom som jobbar där. haha jo man fick sig ju en del sköna skratt iallafall.

vet ni föresten! jag städade min sminklåda förut och då hittade jag en liten testparfymflaska på typ 2ml(?) med JLo's parfym Sunkissed glow. mmmmm den ska jag bara sååå köpa!


ett örhänge, en halskedja, en tång & lite fantasi

före:

efter:


lämnad

jag är ensam hemma. jag har tråkigt.
det är mörkt ute...
jag vill att rebecca o ida ska vara här med mig nu.

jag är så taggad

kom hem för bara en liten stund sen. har varit i staden o grillat idag igen, mitt solkort går ju ut snart så måste ligga i. men jag klagar inte! fick tillbaka so läxförhör/provet i skolan idag. alla rätt wiiho! men nu måste jag börja få klart det där satans so arbetet snart. ååå va inte taggad jag är för det. o imorgon ska vi skriva svenska uppsatts på nationella. ååå det är jag ju ännu mer taggad för. kommer få skrivtorka.

just precis nu funderar jag fruktansvärt starkt på att göra lite pannkaker. hehe ääääääälskar verkligen det! typ tredje dagen i rad jag äter det eller något!

pannkaka

nationella idag, gick väl sådär. missade någon fråga för att jag inte hann med den.
efter skolan gick jag iallafall o bättrade på brännan litesådär. nu sitter jag med magen full av pannkakor, vilket är mitt favorit sätt att avsluta en lång dag!

jag har laddat med en påse godis

imorgon är det nationella i svenska. har även kartprov i so, nord- och sydamerika. jippie..
varför fick jag en sån fruktansvärd lust att stanna hemma imorgon?

tack för en mycket trevlig kväll gott folk

kvällen igår kan jag  säga blev väldigt lyckad!
rebecca o ida kom till mig runt sex-sju (?) o vi gjorde oss i ordning o softade lite. sen runt halv nio drog vi till emil där det var kalajs kan jag säga. sjukt kul och sjukt mycket folk! haha måste varit iallafall 50 pers eller ? de flesta var iallafall väldigt gott o trevligt folk måste jag säga! fick dock inga kort från gårdagen för idas kamera hade inget batteri.

rebecca o ida sov hos mig inatt o vi har tillbringat morgonen framför djävulen bär prada tillsammans med tobleroe o banan! dom drog sig hemåt för en stund sen o nu sitter jag ensam o sleten vid datan mår ungefär såhääääääär bra..

axelsmycke á la lina


meckade ihop ett axelxmycke av ett gammalt halsband förut. blev faktiskt nöjd över resultatet.

önskar er alla en trevlig lördagkväll

sorry för kass uppdatering, har bara inte haft lust att blogga..
lite senare kommer ida o rebecca hit o sen blir det feeeeeeeeeeeeeest!

cute dog


bara så ni vet

taklampan på vår toalett har gått sönder, så man måste använda pannlampa för att kunna kissa...
och
igår skar jag mig på benet när jag skulle raka mig. trodde helt seriöst jag skulle avlida. det var inte skönt

stunden vi alla väntat på..

PARADISE HOTEL FINALEN I KVÄLL OCH LINA KOMMER INTE MISSA DET!!

lina bryr sig

haha asså jag har verkligen INGENTING att skriva om i detta inlägget! haha känner mig just nu så jäkla off på bloggen. gaaah o jag får typ panik för att jag har så grymt mycket i skolan nu känns det som? O NÄSTA VECKA BÖRJAR NATIONELLA I SVENSKA! satan va lina ogillar det. seriöst, jag får typ väääärldens hjärnsläpp under prov. helt seriöst! o klarar inte av press! jag kommer inte överleva...




blir både ledsen o besviken när jag får reda på sånt

RSS 2.0