new year

imorgon är det nyårsafton! weeeeeeeeeeeeeeeeeeeiii! hihi kommer bli jääääta trevligt tror jag ! det mesta är fixat o jag drarmigtill stan runt 3 för att hjälpa rebecca fixa litegranna inför kvällen. torget vid 12slaget iallafall! (nämnde jag att jag är rädd för raketer..?)

tvåtusennio har varit ett super bra år! sjävlklart hände det mycket tråkigt med, men i helhet var det grymt! vill även tacka alla mina läsare som läst min blogg detta året o jag hoppas att ni kommer läsa min blogg år 2010 med! ha nu bästa nyårafton som går, för det ska iallafall jag ha!

19:45

imorgon ska jag först ut till överby en snabb sväng igen, efter det ska jag till min farbror o fira jul? haha jappmm bättre sent än aldrig!
dagens händelse: hörde att anna har tagit hål i naveln!!!! din jävel, jag är inte alls avundsjuk... haha puss

var nöjd med allt som livet ger







men ajeee ?

fasen va ryggen värker.


tlötter

igår var det slööö hela dagen. när mamma slutade jobbet åkte vi ut en snabb sväng till överby o checkade läget där. köpte mig lite underkläder o sådär.

nu ska jag snart på bio, alvin och gänget 2. yeeeah. har inte så mycket er att säga. hehe puss

tondöv sång i tåg är ljuvligt

sorry för att jag inte bloggade igår, hade ingen ström från fem på morgonen till tio på kvällen! hehe älska lane! strömmen har gått till och från idag med tydligen, men just nu fungerar den.

idag har det varit shopping på mellandagsrean i göteborg med rebecca o ida. har varit jätte kul, även fast det var ganska mycket folk. fick allt köpt mig lite snygga grejer, även fyndat lite faktiskt. om jag orkar ska jag visa upp det här i bloggen, men vi får se. 
 
nu ska jag gå och se på en av johan falk filmerna nu när strömmen fungerar.

mmmmmm gooott


oteknisk är bara förnamnet

blev inget att åka till mina sysslingar idag, vädret ska tydligen bli dåligt. istället tror jag att det kommer lite folk hit eller nått.
fick allt några roliga saker igår, bland annat en ipod touch, en mycket trelig sak som jag tackar o bockar för. hehe att försöka komma igång med den tog sin lilla tid, får tacka max för hjälpen o guidningen jag fick för att få igång den.
fick även en britney spears parfym, ett par känger/boots, 1000kronor, en massa bra-att-ha-saker som mjukisbyxor och lite annat smått och gott.


Julaftons kväll

hoppas ni alla har haft en jätte bra julafton! min har varit jätte mysig! visar en annan dag vad tomten lämnat till mig, ja några trevliga grejer är det allt. imorgon blir det att träffa hele goa släkta på mammas sida, efter det ska vi hem till mina sysslingar i fåglum.

dan för doppardan

japp då är det redan dax, imorgon smäller det. fick precis reda på att mina kusiner ligger hemma i magsjuka så dom kommer inte imorgon, riktigt tråkigt! men jag ser ändå fram emot morgondagen. kommer säkert bli jätte mysigt! nu ska jag nog lägga mig framför en riktigt dålig film o käka after eight!


tänker på honom kanske

är lite trött faktiskt, ska nog dra mig till sängs nu. mysig dag har det varit idag! men den sög verkligen musten ur mig, haha har varit skeet trött ända sen jag kom hem runt 5? sen dess har det varit stenhård julstädning, suck..


uppe med tuppen

godmorgon allihopa! sovit gott? haha det kan inte jag påstå att jag har gjort. drömde värsta mardrömmen!! kommer inte riktigt ihåg vad den handade om men jag vaknde med hjärtat i halsen och det slog i 180slag i sekunden!

idag blir det familjmys. vi ska åka till en grannes stuga o typ äta julmat eller något. blir nog mysigt! vi ska nog åka ganska snart o jag sitter i bara underkläder. hehe, skynda skynda!

that's the damn truth my friend


Hoffmaestro

so do you


young dad


paradise hotel


som jag skrev tidigare har paradiset tagit juluppehåll men börjar igen 4 januari 2010. sändnigstiderna kommer då se ut på följande vis:
Måndagar: 22.00-23.00
Tisdagar: 22.00-23.00
dubbel avsnitt alltså!
haha detta inlägg var till alla paradise hotel nördar, som typ mig.

ska vi hem till dig eller hem till mig?

fasiken vilket JULAFTONSUG jag har fått! längtar! haha snart där ju, kattens att det ska ta slut bara. jag längtar faktiskt efter julmaten också, har inte ätit det iår än? eller jo förresten, julbord i skolan men inte annars? brukar redan vara trött på julmat vid den här tiden annars nästan. haha jaja tjockis, nog pratat om mat.
idag vaknade jag upp brevid mina bebisar rebecca o ida. vi tittade på film o chillade mest hea dagen. kom hem runt 5? fram tills nu vet jag faktiskt inte riktigt vad jag har gjort? haha, typ strosat runt bara?

det är juluppehåll för paradiset!!!
seriöst vad är det för jävla stil? dåliiiigt! haha har kollat videon på jokern som ska komma in efter uppehållet, jo jag fick mig ett ganska gott skratt.
"-har du haft sex med många?"
"-hm ja, jag har haft sex med jätte många, över 500. så länge man inte får slappfitta o sjukdomar så är det lugnt."

00:17

nu ska jag o rebecca nana. ida har redan somnat i soffan. puss natti


vad tycker ni?

jag funderar på att ha en frågestund på bloggen? ska jag ha det?


nedräkningen har börjat

nu sitter jag här med mina älsklingar rebecca o ida o myser med popcorn o cheesballs! sitter o väntar på att cayote ugly ska börja. idag har det varit ganska lungt, kom till rebecca runt 12? vi gick en lång promenad o sen åt vi godig mat som rebeccas mamma hade gjort! HAHA vi klädde rebeccas gran förut (den blev jätte fin) o när vi precis satt oss så VÄLTE DEN! HAHA, MED ALLT PYNTET I! fan va vi garva!

var på torp igår, köpte en julklapp till mig själv (för mammas pengar). blev ett par niceiga boots/känger! efter det blev det pepparkaksbakning hos grannen och sedan grötkalas hos en annan granne. jätte mys!

sista advent idag samt dan före, dan före, dan före dapparedan!

holiday

sista dagen i skolan idag, fasen va härligt! på morgonen var det julshow o sen resten av dagen var det leka lekar o äta pepparkakor. en ganska soft dag. betygen ska jag inte heller klaga på, alla vg o 8mvg. haha ja jag är nöjd!
efter skolan när vi stod o väntade på bussen 5an så hade den bussen blivit försenad. 5an ska egentligen gå varje kvart, men just då kom det inte en buss på 45minuter! fyfan va vi alla frös som stod o väntade på dom två bussarna som inte kom! efter ett tag så kom 5an, men körde bara förbi oss!! seriöst? den stannade inte ens? eftersom bussen inte hade kommit så hade vi därav blivit runt 35pers eller något ? jag, malin, rebecca, ida o anna tänkte att vi skulle skita i bussen o gå till stan istället, men när vi kom till nästa busshållsplats kom en ny 5anbuss o som tur var han vi med den. men ändå, ofta bussen inte ens stannar när det inte kommit en buss på 45minuter?


snow

herreguuuuud va snö det är ute! skojar inte om jag säger att det är typ 20 cm ute? gillar inte snö. det är myigt så men gillar det inte annars. det ska vara snö på julafton, sen kan den försvinna! hoppas som fasen att det inte snöar på nyår!

sju långa dagar

prick en vecka till julafton idag


you're everything i need and more


jannes bananer

volleyboll turnering idag, haha fan va mitt lag ÄGDE alla seriöst! alla andra lag sög! haha nej men sanningen att säga var det väl kanske vi som sög, bara lite då men. vad var det viförlorade med nu igen 48-17? inte jätte dåligt väl? haha...
men vi kan ju lätt säga att vi var bäst på att skrika o peppa varandra iallafall! javligt kul har dagen varit iallafall!

imorgon är sista dagen i skolan dåda. efter det får vi se vad som händer. och shitpommes imorgon får vi även betygen!! hoppas innerligt att jag får dom betyg som jag hoppas på!


19:48

seriöst, hur fan ska jag göra för att vilja stiga upp ur sängen på morgonen?! nu i min nya säng hade jag gärna sovit hela veckor i sträck! igår missade jag bussen bara för att jag inte gick upp, o jag missar ALDRIG bussen! haha måste ställa klockan på ännu tidigare!

idag har det varit skola. inte hänt något speciellt direkt. jag o ida hoppade sista lektionen, ändå klar med allt i bilden så det var ingen större fara. vi drog ut till torp där jag köpte lite julklappar o en ny väska. nu ska jag sätta mig o slå in alla dessa tusen klappar, o sen blir det paradiset för min del!


frukost mums

vit persika/ vitt te yoghurt blandat med start. om jag hade fått bestämma hade jag ätit det morgon midda kväll!


bloggus designus

yees jag löste det, hehe jag är stolt


buggdag

och först pris går till: IDA O MAX! haha dom där hade fan gömda buggtalanger inom sig ! riktigt kul att se faktiskt! själv har jag nog dansat med hela äsperöd tror jag! jag bjöd upp alla ensama 7or och 8or på en dans! haha jo, det var faktiskt riktigt roligt!
efter skolan blev det lite stan och sedan gymmet! fan jag o ida missade bussen till stan med typ 7 meter! den stod vid hållplatsen och vi sprang för att hinna med den, men just då stängde den dörrarna o körde iväg. jävligt retligt om jag får säga det själv!

seriöst vad fan har hänt med min design? jag tyckete på något konstigt tror jag och helt plötsligt såg en ut såhär? någon som vet hur man får bort det? haha är värdelös på sånt här...

lugna bananer

fasen vilken onödig skolvecka ändå? vi gör seriöst ingenting på våra lektioner. ganska soft men i längden blir det ganska långtråkigt!
hade bugg gånger två idag. övade först med grabbarna i a-b, och sedan med dom i c. haha ja man har ju fått sig en del goda skratt! imorgon är det äsperöds buggdag! blir nog kul! 

igår sov mina älskade tjejer över hos mig. haha ja det var blev lite trångt, även fast jag precis fått upp min 120 säng. haha jagvet, det var ett jävla tag sen pappa köpte den, men jag har inte fått tummen ur och satt upp den. har ju inte heller fått gjort klart mitt rum! det är jag mindre glad för, men pappa ska fixa det så fort han har tig. haha så det blir väl någon gång efter jul...
btw!
min dagens sanning måste vara att jag haaaaatar när folk är dryga! ville bara meddela er detta!


jävla peddo

haha trevlig diss jag fick där i slutet

(klicka på bilden för förstorning)

ord kan inte beskriva hur mycket ni betyder för mig



det ligger på mina axlar, alltid

Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd
Det är så lätt att fantisera
Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen
Men mycket vill ha mera.


känn ingen sorg för mig göteborg

hallu bloggen,
är äntligen hemma efter en lång dag i göteborg. har varit en as kul dag! o jag fick allt köpt mig litegranna! köpte två bh:ar, nyårsklänning (dock väldigt osäker på om jag ska behålla den) och faktiskt löshår.
nyårsklänningen är enligt mig jätte fin! men jag kanske hittar någon snyggare innan nyår? ett till problem är vad jag ska ha för skor till. att köpa ett par nya högklackade skor känns oerhört onödigt eftersom jag vet att jag inte kommer använda dom mer än på nyår. känner mig som jag är 50 meter lång i klackar. men det känns som att alla kommer ha klackar? haha fan vet inte hur jag ska göra. gissar på att det kommer lösa sig ändå.
ska lägga upp bilder på mina köp senare! nu ska jag baka pepparkakshus med morfar o mina syskon!

kalle kamel har fem pucklar

luciatåg idag med. lyckades bränna upp ansiktet denna gången, i BÅDA tågen! kännde när jag gick i ledet att det droppade ner i pannan och rann ner längs näsan. rackarns va det sved efteråt! men nu är äntligen skiten över!
kom precis hem efter en mysig myskväll hemma hos rebecca. jag ida o rebecca har sett idol och ätit massa godig mat!

imorgon blir det göteborg, och nej inte nordic som tydligen halva uddevalla ska till ? haha nepp, imorgon blir handla för fulla muggar! om jag ens ihttar något det vill säga...


morsgrisarna

vaaaaaaaaaaaaaa seriöst det trodde jag inte ???
christian valde viktoria och bobby julia ???
den jag är mest förvånad över är bobby! jag var helt jävla 100 på att han skulle välja jane!

haha jag blev tv-serie nörd dom veckorna datan var sönder.

paradise hotel min älskling

haha helt fast. bara så ni som följer paradiset vet så kommer inte francesca åka ut, greta kommer. hihi tror jag iallafall.

se på vår tröskel stå, vit klädd med stearin i hår

japp då var det första av dom tre luciatågen gjorda. gick bra. eller nej. vi sög.
jag blev ju som jag skrivit tidigare vald till lucia, jippie så kul..... nat. hade övat hur jägarns lite som hellst, ingen kunde sångerna helt. och jag hade inte fått öva att gå med levande ljus i min krona. så idag på själva "uppträdandet" droppade det sjukt mycket GLÖDHET stearin i nacken på mig. rakt på skinnet. hm ja, någon brände sig gaaaaanska rejält. härligt att man ser ut som en kokosboll i hela huvudet bara för all stearin.
imorgon är det två tåg till, fuck. men sen är det äntligen slut på skiten.

pepparkaksbak




riktigt soft dag idag. bakning hela dagen! imorgon ska allas peparkakshus vara med i en tävling där man får första vilken som blev finast. haha vi kommer lätt vinna med våran borg!


utsatt

haha sköna brudar! ett tag sen nu



lufuckingcia

funderar starkt på att dra mig till göteborg på lördag. ska kolla runt lite på nyårsklänning o lite så.
iallafall, dagen har sett ut på följande vis. skola. hände väl inget speciellt? typ alla har lämnat in sin papplägenhet vi skule göra i tekninken, förutom jag. haha jag är seg -.-
ska försöka få klart den till iallafall onsdag? haha vi får se hur det blir med det. när jag kom hem från skolan iallafall har jag chillat, så härligt hehe.
imorgon är det elevensval i skolan. jag ska baka pepparkakor. kommer äta ihjäl mig

ifall jag inte har skrivit det här på bloggen så är jag vald till skolans lucia!!!!!!!!!! helvete ,orkar inte seriöst. tåget är på torsdag, jag kan inte en sångerna


glad jävla jul





idag var jag o ida på brålanda marknad. det var verkligen jätte mysigt! saknade rebecca bajs som kunde inte hänga med : ( men vi älskar henne ändå!

cause we all just wanna be big rockstars






inlägg från igår

sluuuuuuuuuuuut på det där jävla fördjupningsarbetet! äntligen!
idag har det varit en ganska chill dag, bugg på idrotten! HAHA kilarna är för söta!
ett halvt poäng från mvg på bildprovet och får vg slut betyget, jag är nöjd. får troligen mvg i matte med.
handlat idag, häääääärligt att spendera ett helt barnbidrag på bara kläder! haha okej detvar lite överdrivet, köpte lite julklappar, ett par nya jeans, en tröja o två nya ringar. bilder kommer!
nu ska jag sätta mig i lugn och ro vid björnbröder och möläta after eight, hehe.

dom tre magiska orden

jobbar med mitt fucking fysikarbete. så jääääääkla tråkigt så har ingen som hellst lust till skiten. måste även sätta mig och limma lite på papplägenheten vi gör i tekniken. måste bli klar snart.  hade bildprov idag, känndes väldigt bra faktiskt! fick även tillbaka min samhälls-semenarie-uppgift med bedömningen Mycket Väl Godkänt. mina tre absoluta favorit ord!


äperödsskolan är så freeech

äntligen hemma från en härlig skoldag fylld av raketskjutningar och vattenslangs sprutningar. när man slutat lektionen och kommer ner i korridoren och det första man ser är att 50% av golvet är täckt av tjockt täcke vatten. när man är påväg till bussen och nästan bir träffad av en raket, som smälldes vid idas öra. ja det är ju så fruktansvärt ärligt i skolan nu för tiden. plus allt detta är det gaaaaaaaaanska mycket arbeten och prov med. fan va härligt att snart få slut på skiten.


RSS 2.0